ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Αναγκασμένος να συνεχίσει έτσι…

Όποια προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει, αυτή την στιγμή δεν έχει άλλη επιλογή

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας εξακολουθεί να βγάζει προβλήματα και είναι κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια του για κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς μειώνονται οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Δεν προλαβαίνει να επιστρέφει κάποιος και τραυματίζεται άλλος.

Μεγάλη γκαντεμιά αυτό το πρόγραμμα και η ατυχία είναι ότι πρόκειται για άλλους τραυματισμούς, όχι εκεί που υπήρχαν προβλήματα προηγουμένως για μερικούς παίκτες όπως για παράδειγμα ο Μάρκοβιτς και τώρα τον Χάμπο.

Άρα, δεν έχει να κάνει με τον τρόπο δουλειάς, διότι κάποιος μπορεί να το πει αυτό. Διότι, εάν ήταν θέμα δουλειάς ο Απόλλωνας θα παρουσίαζε αυτά τα θέματα και την περσινή περίοδο που είχε και πάλι πολλούς αγώνες και είχε το ίδιο επιτελείο.

Το θέμα είναι με το περιορισμένο ρόστερ, διότι εάν υπήρχαν πιο πολλοί παίκτες, τότε δεν θα αναγκάζονταν να παίζουν συνέχεια οι ίδιοι, κάτι που φέρνει τον κίνδυνο για μυϊκούς τραυματισμούς.

Αυτό ήταν που στοίχησε περισσότερο, διότι έβγαλε και αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς ο Απόλλωνας που προέρχονταν κυρίως από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Με εξαίρεση βέβαια τον Μπρου που είναι επιρρεπής σε αυτό το κομμάτι.

Τώρα, δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Μάρκοβιτς και ο Χάμπος έχει μπει στο ιατρικό δελτίο για πρόβλημα στο πέλμα του ποδιού του. Απέφυγε τα χειρότερα ο διεθνής μέσος, αλλά σίγουρα δεν θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο 24χρονος μέσος πέρασε από μαγνητικό και φάνηκε ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει, απ’ ότι ήταν οι αρχικές εκτιμήσεις των 15 ημέρων. Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα μετρήσει επιστροφές ο Απόλλωνας, καθώς εκτιμάτε ότι θα είναι σίγουρα ετοιμοπόλεμοι οι Σελίμοβιτς και Στυλιανού, ενώ αρκετές ελπίδες έχει και ο Περέιρα.

Θα είναι εκτός σίγουρα ο Εστεμπάν Σακέτι που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Συνεπώς, ο Απόλλωνας είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, ελπίζοντας ότι δεν θα προκύψουν άλλα προβλήματα, κάτι που όμως δεν μπορείς να προβλέψεις σε μεγάλο βαθμό.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X