ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Απόλλων: Αλμπάνης, Κολ, Γιάνγκα ή Χαμάς

Ο διαγωνισμός των κυανολέυκων για το επόμενο «Q&Α»

Ο Απόλλωνας ενημέρωσε με ανάρτηση του ότι οι οπαδοί της ομάδας που θα απαντήσουν στην ερώτηση για τον ποιον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμούν να λάβει μέρος στο επόμενο «Q&Α», θα μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα FIFA 22 (PS4) και ένα SPARTAN GEAR HYDRA 2 GAMING COMBO συνολικής αξίας €120 προσφορά της εταιρείας Musical Paradise.

Οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές είναι οι Αλμπάνης, Κολ, Γιάνγκα και Χαμάς.

Αναλυτικά:

Δείτε το διαγωνισμό στο νέο μας περιοδικό (Τεύχος 143) που κυκλοφορεί online από τη Τρίτη 12/10 και λάβετε μέρος απαντώντας κάτω από αυτή την ανάρτηση.

Επιλέξτε εσείς ποιος ποδοσφαιριστής θέλετε να φιλοξενηθεί στο επόμενο «Q&Α».
Δ̲ι̲α̲λ̲έ̲ξ̲τ̲ε̲ ̲έ̲ν̲α̲ν̲ ̲ε̲κ̲ ̲τ̲ω̲ν̲ ̲Χ̲ρ̲ή̲σ̲τ̲ο̲υ̲ ̲Α̲λ̲μ̲π̲ά̲ν̲η̲,̲ ̲Ί̲σ̲ρ̲α̲ ̲Κ̲ο̲λ̲,̲ ̲Ρ̲α̲ν̲τ̲ζ̲έ̲λ̲ο̲ ̲Γ̲ι̲ά̲ν̲γ̲κ̲α̲ ̲κ̲α̲ι̲ ̲Α̲μ̲ί̲ν̲ ̲Χ̲α̲μ̲ά̲ς̲.̲

Ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες προτιμήσεις θα είναι στη συνέντευξη του επόμενου μας τεύχους ενώ όλα τα σχόλια θα μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα FIFA 22 (PS4) και ένα SPARTAN GEAR HYDRA 2 GAMING COMBO συνολικής αξίας €120 προσφορά της εταιρείας Musical Paradise.

Δικαίωμα συμμετοχών: Μόνο μία φορά το κάθε άτομο. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ο νικητής που θα προκύψει μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Απόλλωνα καθώς επίσης και στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία #MusicalParadise για την προσφορά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση