ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Αλλαγή σκηνικού

Με προοπτική για το μέλλον

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μία ομάδα για να μπορεί να αντέξει στο χρόνο, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσει ένα κορμό και ακολούθως να… χτίζει και να συμπληρώνει πάνω σε αυτή την βάση. Αυτό έκανε τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας, ο οποίος βασίστηκε πάνω σε ένα συγκεκριμένο κορμό για κάποια χρόνια.

Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει σταδιακά και τώρα, έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτος την πορεία του. Βλέποντας το ρόστερ, θα δούμε ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν… γεμίσει στον άξονα, κάτι που ήταν ένα από τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων, λόγω και των τραυματισμών που προκύπταν κατά καιρούς.

Σίγουρα, στον άξονα θα έρχονται οι περισσότερες απώλειες (τραυματισμοί, κάρτες), διότι σε εκείνο τον χώρο γίνονται οι πιο πολλές «μάχες» στο παιχνίδι και κάλο είναι να έχεις πάντα αρκετές επιλογές.

Με την προσθήκη του Ντένιτς, που δείχνει ότι έχει τα στοιχεία να βοηθήσει την ομάδα, ο Απόλλωνας διαθέτει τέσσερις επιλογές πρώτης γραμμής για τις δύο θέσεις του άξονα.

Είναι ο Χάμπος και Μάρκοβιτς, που έχουν πολλά χρόνια ποδόσφαιρο ακόμα, αλλά και ο Σακέτι, ο οποίος με το Κυπριακό διαβατήριο που θα αποκτήσει δεν θα κρατά θέση στον α’ κατάλογο. Συνεπώς, θα αδειάσει χώρος για να έρθει κάποιος άλλος παίκτης, σε άλλη θέση.

Σε αυτούς, θα προσθέταμε και τον Ντανίλο Σπόλιαριτς, ο οποίος πήρες αρκετές εμπειρίες στην Ένωση και επιστρέφει πιο έτοιμος. Συνολικά έπαιξε σε 16 παιχνίδια και σε όλα ήταν στο αρχικό σχήμα.

Συνεπώς, με αυτές τις επιλογές ο Απόλλωνας έκτισε ένα κορμό στον άξονα για αρκετά χρόνια και αναλόγως των δεδομένων της περιόδου, θα μπορεί να επιλέγει ανάλογα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X