ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Αλαλούμ...

Πως έχουν τα δεδομένα για την τέταρτη μεταγραφή και όχι μόνο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας έχει ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές, καθώς απομένουν τα τυπικά για τον Αλεξάντερ Μπίντερ, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο από το Σάββατο. Ο Ολλανδός έρχεται για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί που χρειαζόταν ενίσχυση η ομάδα της Λεμεσού.

Πλέον, απομένει η τέταρτη προσθήκη, χωρίς να είναι ξεκάθαρο για την θέση που έχουν πρόθεση να ενισχυθούν οι «κυανόλευκοι», αφού έγιναν διάφορες σκέψεις.

Αρχικά, ήθελαν να φέρουν ένα παίκτη στον άξονα, κάτι σαν box to box, ωστόσο πλέον δεν υπάρχει αυτή πρόθεση. Μετά την αποχώρηση του Σάλαϊ, η αρχική αντίδραση ήταν να έρθει παίκτης που θα παίζει στόπερ και αριστερό μπακ. Όπως ακριβώς ο Μαγυάρος.

Αυτή η πιθανότητα υπάρχει ακόμα στο τραπέζι και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ωστόσο, εξετάζουν την πιθανότητα να φέρουν ένα επιθετικό περιοχής και σε μία τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να διαγραφεί κάποιος από το ρόστερ.

Πέραν από αυτά, έγιναν και σκέψεις για να φέρουν τερματοφύλακα, αφού ο Γιοβάνιβιτς είναι παροπλισμένος λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε στον μηνίσκο και δεν επανήρθε ακόμα, παρά το γεγονός ότι η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά.

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, κοίταξαν και το… παράθυρο που υπάρχει σε περίπτωση που τραυματιστεί ένας τερματοφύλακας και μείνει πάνω από ένα μήνα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να είναι άνεργος ο νέος τερματοφύλακας, έτσι ώστε να μην συμπεριληφθεί στους τέσσερις της μεταγραφικής περιόδου.

Ως εκ τούτου, επικρατεί ένα αλαλούμ για την τέταρτη μεταγραφή του Απόλλωνα και αναμένουμε που θα κάτσει… η μπίλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT