ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλωνας: Φυγοεκδρομή στη Σκάλα

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Σε ρυθμούς Αμπερντίν κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για τον επαναληπτικό της Πέμπτης στο «ΑΕΚ Αρένα» μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η ομάδα της Λεμεσού, έχοντας τον 12ο παίκτη στο πλευρό της, θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να πετάξει εκτός Γιουρόπα Λιγκ του Σκωτσέζους. Η Αμπερντίν είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο για τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Απόλλωνας διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να κάμψει την αντίσταση των δευτεραθλητών Σκωτίας.

Στις τάξεις των οπαδών του Απόλλωνα επικρατεί παροξυσμός για τον αγώνα της Πέμπτης. Οι φίλοι των «κυανόλευκων» ετοιμάζουν μαζική έξοδο προς τη Λάρνακα για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Το «ΑΕΚ Αρένα» θα κατακλειστεί από αρκετές χιλιάδες φυγάδες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν μαζικά από τη Λεμεσό.

Οι ποδοσφαιριστές της Αμπερντίν έχουν να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες της Κύπρου, οι οποίες είναι ασυνήθιστες για τους ίδιους. Οι οπαδοί του Απόλλωνα θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο των Σκωτσέζων, μετατρέποντας το «ΑΕΚ Αρένα» σε «ηφαίστειο».

 ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X