ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Αστυνομία η υπόθεση ξυλοδαρμού διαιτητή στο Phoenix – AΠΟΕΛ

Ντροπιαστικό γεγονός που αμαυρώνει το άθλημα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ντροπιαστικό γεγονός που αμαυρώνει το άθλημα και καταγγέλει τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Στέφανου Στεφάνου από πατέρα καλαθοσφαιριστή στον αγώνα κάτω των 18 ετών μεταξύ Phoenix MJ Basket Plus – ΑΠΟΕΛ.

Ενημερώνει μέσω της ανακοίνωσής της δε ότι έχει ήδη προβεί σε επίσημα διαβήματα για να εξεταστεί άμεσα η καταγγελία και το ποινικό μέρος της υπόθεσης από την Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καταδικάζει την επίθεση που έγινε στις 30 Μαρτίου 2019 κατά του διαιτητή Στέφανου Στεφάνου, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Phoenix MJ Basket Plus – ΑΠΟΕΛ, για το Πρωτάθλημα Ανδρών κάτω των 18 ετών.

Αποτελεί ντροπή το να γίνονται τέτοιου είδους ενέργειες, ιδιαίτερα από γονείς αθλητών, οι οποίες αμαυρώνουν το άθλημα και κινούνται μακριά από τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Η ΚΟΚ εκφράζει την βαθιά της λύπη για το απαράδεκτο περιστατικό και την αλληλεγγύη και υποστήριξη της προς τον διαιτητή Στέφανο Στεφάνου. Παράλληλα, ενημερώνει ότι έχει προβεί σε επίσημα διαβήματα προς την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση, ώστε να εξεταστεί άμεσα η καταγγελία και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. Τέλος η ΚΟΚ έχει προβεί σε ενέργειες ώστε να παρέχει στον διαιτητή πλήρη νομική στήριξη και βοήθεια, μέσω του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας.

Τονίζεται πως η Ομοσπονδία εκφράζει την απόλυτη στήριξη προς όλους τους διαιτητές, στους οποίους θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε στιγμή και δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους περιστατικά να μείνουν ατιμώρητα».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα σε όλα τα παιχνίδια (με εξαίρεση το Σούπερ Καπ) απ' την ημέρα που ο Τόμας ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Το limit-up της μετοχής

ΑΠΟΕΛ: Το limit-up της μετοχής

Ο Πετρίδης και το οικονομικό τμήμα της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X