ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος: «Συνεχίζει κανονικά ο Ζοαζίνιο»

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε πριν το φιλικό με την Δόξα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με την Δόξα, ο οποίος τοποθετήθηκε και στην περίπτωση του Ζοαζίνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικό σχόλιο: «Σας καλωσορίζουμε στο σπίτι μας. Ελπίζουμε να είναι αρκετά τα παιχνίδια μας για να πάμε μακριά. Η περίοδος προετοιμασίας είναι μια περίοδος που ο προπονητής βλέπει πολλά πράγματα. Τα συμπεράσματα για μας πρέπει να τα εισπράξουμε μέσα από τα παιχνίδια. Από πλευράς διοίκησης έγινε μεγάλη προσπάθεια, θέλαμε να ετοιμάσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής δούλεψε αρκετά. Μπαίνουμε στην αντίστροφη μέτρηση. Θα δοθεί χρόνος σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θα δούμε τον αντίπαλο μας και θα ετοιμαστούμε».

Αν υπάρχει προτίμηση στο Σλόβαν-Σουτζέσκα: «Δεν φοβόμαστε κάποιον από τους δυο. Πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι στα επίσημα παιχνίδια αλλάζουν πολλά πράγματα».

Για τον Ζοαζίνιο: «Ο ποδοσφαιριστής μετέφερε ένα προσωπικό πρόβλημα στον Ντομένικο Τέτι. Τις τελευταίες μέρες έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και συνεχίζουμε κανονικά».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X