ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος: «Επηρεαστήκαμε από τις αλλαγές»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ (2-2).

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Κάθε φορά που πάει μια ομάδα τελικό είναι ματς ορόσημο. Θέλουμε να διεκδικήσουμε και αν είναι δυνατόν να κατακτήσουμε τον 22ο τίτλο γιατί η αλήθεια είναι ότι μείναμε πίσω σε αυτό τον θεσμό. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, επηρεαστήκαμε από τις πολλές αλλαγές. Διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα. Δεν είχε αρκετές ευκαιρίες το ματς παρά το τελικό 2-2.

Για το παιγνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι το σημαντικότερο μέχρι στιγμής. Είμαστε τέσσερις βαθμούς μπροστά αλλά μπορούμε κάλλιστα να χάσουμε την διαφορά μέσα σε ένα παιγνίδι. Δεν μπορείς να βάζεις στο μυαλό σου ότι έχεις μια διαφορά. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πάμε στο «Αρένα» και να διαφυλάξουμε το προβάδισμα μας. Το στυλ παιγνιδιού της ΑΕΚ είναι γνωστό, μπορώ να θυμηθώ παιγνίδια όπου δυσκόλεψε πολύ το ΑΠΟΕΛ και ήταν κυρίαρχη. Είναι η μοναδική ομάδα στην πρώτη εξάδα που δεν κερδίσαμε. Όταν το αλλάξουμε αυτό θα δούμε και το επόμενο παιγνίδι».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X