ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κασίνι: «Θέλω άλλη μια ευκαιρία στην Κύπρο»

Θέλει να μείνει ΑΠΟΕΛ ο Αργεντινός

Το μέλλον του Κασίνι ενδιαφέρει τους συμπατριώτες του στην Αργεντινή, καθώς ο παίκτης είναι δανεικός από την Εστουδιάντες στον ΑΠΟΕΛ και του πήραν δηλώσεις σε μια προσπάθεια να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξε ιδιαίτερα διαφωτιστικός, αφού όπως είπε και ο ίδιος δεν του είπε κανείς τι θα γίνει.

«Είναι κάτι που συζητείται αυτές τις μέρες και δεν ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να μου δώσουν μια απάντηση αλλά ακόμα δεν αρνήθηκαν ούτε επιβεβαίωσαν οτιδήποτε. Υπάρχει δικαίωμα αγοράς και θα πρέπει να μου απαντήσουν όμως κατ’ αρχήν θα πρέπει να επιστρέψω χωρίς να ξέρω 100% τι θα γίνει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν έρθω πίσω θα παλέψω στην Εστουδιάντες αλλά η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να έχω άλλη μια ευκαιρία στην Κύπρο».

Ως προς γιατί του άρεσε το νησί μας είπε: «Η ζωή είναι ήρεμη εδώ, ζεις πολύ καλά. Ζω με την κοπέλα μου και δεν έχω παράπονο. Υπάρχει ασφάλεια και με βάση τι το είμαστε συνηθισμένοι (σημ. συν.: στην Αργεντινή) ζει πολύ ήρεμα κάποιος».

Ρωτήθηκε δε και για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που πήρε: «Με την προσαρμογή μου δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι μια ομάδα στημένη με πολύ καλούς παίκτες με εμπειρία, που είχαν πολύ καλές καριέρες σε μεγάλες ομάδες. Αυτό μου κόστισε και δεν έπαιξα πολύ».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X