ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Σενάρια για Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Θα πρέπει να αναμένουμε και να δούμε κατά πόσο το ευκταίο είναι και εφικτό στην περίπτωση αυτή

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το σενάριο αποχώρησης του Πάολο Τραμετσάνι μοιάζει πιο εφικτό από ποτέ, καθώς ο Ιταλός στη διάσκεψη Τύπου για τον τελικό κυπέλλου δεν διέψευσε ότι φεύγει απ' την ομάδα, αλλά απάντησε με έναν μάλλον διπλωματικό τρόπο. Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ιταλού, φέρνει ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Σερβοέλληνα τεχνικού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι διακαής πόθος όλων των ΑΠΟΕΛιστών, αφού είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας με αποκορύφωμα το γεγονός ότι την οδήγησε μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αυτή τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Νάσρ και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης αναμένει την τελεσίδικη απόφαση του Πάολο Τραμετσάνι, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Βέβαια, το θέμα Γιοβάνοβιτς δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμεί να δουλεύει με το σύστημα τεχνικού διευθυντή, όπως έχει δομηθεί τώρα ο Αρχάγγελος, ενώ λογικά το κασέ του θα είναι εξαιρετικά υψηλό, πράγμα που καθιστά δύσκολη την επιστροφή του στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Μια… γεμάτη βδομάδα

ΑΠΟΕΛ: Μια… γεμάτη βδομάδα

Το καλεντάρι των επόμενων ημερών περιλαμβάνει κλήρωση, εξελίξεις στον προγραμματισμό και έναρξη της προετοιμασίας
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν και plan b

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν και plan b

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κοιτάζουν για εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με τους Καζού-Νατέλ
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X