ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Όλα «μετέωρα», τα πάντα ρευστά

Το θέμα Πάολο Τραμετσάνι δεν έχει επιλυθεί και ο προγραμματισμός «κολλά»

Δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό στον ΑΠΟΕΛ σε ότι αφορά πρωτίστως το ζήτημα του προπονητή που είναι «φλέγον» θέμα, ενώ ούτε κάποια εξέλιξη προέκυψε με τον Νούνο Μοράις με τον οποίο συναντήθηκε η διοίκηση για να συζητήσει την ανανέωση του ποδοσφαιριστή στο σύλλογο. Ο Πορτογάλος αρχηγός της ομάδας έφυγε, όπως και πέρσι για διακοπές στη χώρα του, χωρίς να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Πάντως, ένα βήμα έχει γίνει σχετικά με το ποιοι θα φύγουν απ’ την ομάδα, αφού ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γκιγιέρμε Ντελατόρε άνοιξε την πόρτα των αποχωρήσεων από το στρατόπεδο της ομάδας. Ο 26χρονος φορ που ήταν παροπλισμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του από το καλοκαίρι και εκτός ρόστερ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα χθες.

Όσο καθυστερεί ο Τραμετσάνι και ο ΑΠΟΕΛ να δώσουν μια απάντηση στον κόσμο για το τι συμβαίνει, τόσο μεγαλώνει ο προβληματισμός

Επόμενος που αναμένεται να δει την πόρτα εξόδου είναι ο Χεσούς Ρουέδα του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε φέτος και δεν πρόκειται φυσικά να ανανεωθεί. Απ’ την άμυνα και ο 33χρονος Βραζιλιάνος Καρλάο, έφυγε για τη Βραζιλία αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες με τα δεδομένα να δείχνουν ότι ένας κύκλος έκλεισε οριστικά.

Αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι στην περίπτωση Καρλάο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την έκβαση μέχρι να πέσουν υπογραφές με κάποια άλλη ομάδα για να είναι βέβαιο ότι συνεχίζει αλλού. Επομένως και εδώ ναι μεν έχουμε τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν θα επιστρέψει στο νησί μας, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον Πάολο Τραμετσάνι και στο τι μέλλει γενέσθαι. Η διαρροή του θέματος ότι σκέφτεται να αποχωρήσει, ενώ διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας και για τη νέα σεζόν, επηρέασε το κλίμα πριν τον τελικό κυπέλλου και προκάλεσε αναστάτωση στην ομάδα.

Όπως και να έχει, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα η θέση του, αφού έχει λόγο στον σχεδιασμό της ομάδας και γνώμη για το υφιστάμενο ρόστερ, αλλά και για τους παίκτες που επιθυμεί να αποκτήσει για ενίσχυση της ομάδας. Όλα θα πρέπει να έχουν κάποια οριστική εξέλιξη μέσα στην βδομάδα για να μπορέσει να συνεχίσει κανονικά ο προγραμματισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X