ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ο box to box που έψαχνε ο Τέτι

Ο Σέρβος μέσος ισχυροποιεί τη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών

Σάββας Λαζανιάς

O 29χρονος Σέρβος Ούρος Μάτιτς αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική προσθήκη του ΑΠΟΕΛ μετά τον Χρήστο Σιέλη.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από γεμάτες χρονιές, παίζοντας μάλιστα σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα από το κυπριακό όπως είναι το ολλανδικό, το αυστριακό και το δανέζικο. Η θετική παρουσία του Σέρβου σε αυτά τα πρωταθλήματα μειώνει στο ελάχιστο το ρίσκο της μεταγραφής του στους πρωταθλητές όμως ο καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. 

Ο Μάτιτς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ως εξάρι, ως οκτάρι αλλά και ως επιτελικός μέσος. Η φυσική του θέση όμως είναι αυτή του οκταριού. Δηλαδή είναι ένας ποδοσφαιριστής «box to box» που μπορεί να κόψει, να μαρκάρει και να δημιουργήσει παιχνίδι ενώ έχει την ικανότητα να τελειώνει και τις φάσεις. Μάλιστα ο Πιέρος Σωτηρίου τον παρομοίασε με τον Έλιο Πίντο, όταν κλήθηκε να μιλήσει για το αγωνιστικό προφίλ του Μάτιτς. Μαζί με τον Λούκας Σόουζα αναμένεται να αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στο κέντρο.

Η προσθήκη του Μάτιτς ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό τη μεσαία γραμμή του ΑΠΟΕΛ και ανεβάζει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό, κάτι το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας του Πάολο Τραμετσάνι, η οποία «γεμίζει» σε μια πολύ νευραλγική θέση.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα σε όλα τα παιχνίδια (με εξαίρεση το Σούπερ Καπ) απ' την ημέρα που ο Τόμας ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Το limit-up της μετοχής

ΑΠΟΕΛ: Το limit-up της μετοχής

Ο Πετρίδης και το οικονομικό τμήμα της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X