ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Να αποβάλει τις «αυτοκτονικές» τάσεις

Η ήττα από την ΑΕΚ έφερε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων»

Σάββας Λαζανιάς

Μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσει τον τίτλο ο ΑΠΟΕΛ. Αυτό γράφαμε μετά το διπλό στη Λεμεσό επί του Απόλλωνα. Το ίδιο γράψαμε και μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και το ίδιο θα επαναλάβουμε και σήμερα.

Η ομάδα της Λευκωσίας συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια της και πρέπει να παρουσιαστεί όπως πρέπει στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για να καταφέρει να κόψει το πρώτη το νήμα και να φτάσει στο έβδομο σερί πρωτάθλημα.

Σήμερα ο ΑΠΟΕΛ έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να «σκοτώσει» τον τίτλο όμως δεν το έπραξε. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εξάλλου, η ομάδα του Τραμετσάνι δεν ενέπνεε με την εικόνα που έβγαζε ότι θα μπορούσε να πάει τρένο μέχρι το τέλος.

Για άλλη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ η οποία έχει γίνει ο «κακός δαίμονας» των «γαλαζοκιτρίνων». Η ομάδα της Λευκωσίας έπαιζε με παίκτη περισσότερο για 30 λεπτά όμως δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και έφυγε με άδεια χέρια από την Αρένα.

Δεν έφτανε όμως μόνο η ήττα, ήρθε και η τοποθέτηση του Πάολο Τραμετσάνι στη συνέντευξη Τύπου για τις αλλαγές η οποία προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν εξάντλησε τις 3 αλλαγές, ο Ιταλός απάντησε ότι δεν είναι κανόνας να γίνονται και οι 3 αλλαγές. Θεώρησε δηλαδή ότι η ομάδα του δεν χρειαζόταν φρεσκάρισμα τη στιγμή που έπαιζε με παίκτη περισσότερο, σημείο στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να βρει λύσεις. Αυτός είναι όμως ο Ιταλός. Πάντα υπερασπίζεται τις επιλογές που κάνει, είτε αποδειχθούν σωστές είτε λανθασμένες.

Πλέον, το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να πάρει ανάσες και να επανέλθει δριμύτερη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση των βασικών του στόχων και το ζητούμενο είναι μην δείξει ξανά «αυτοκτονικές» τάσεις για να μην μετατρέψει σε θρίλερ τη μάχη του τίτλου. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τόμας Ντολ κατάφερε να εμφυσήσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα

ΑΠΟΕΛ uber alles στην πράξη!

Ο ατομικισμός υποχωρεί και κερδίζει έδαφος το συλλογικό πνεύμα στην ομάδα της Λευκωσίας
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζουν το εξαιρετικό τέρμα του Μιχαΐλοβιτς

ΑΠΟΕΛ: Ευρώπη αγάπη μου

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ ανήκει στο παρελθόν και το μυαλό όλων στο «Γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο είναι στον αγώνα με την Ντούντελανζ ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ
X