ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Κανένα deal με τους Κινέζους

Όλα ανοιχτά στη μεταγραφική υπόθεση του Λούκας Σόουζα

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Το σημερινό (19:00), ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ είναι τεράστιας σημασίας για τον ΑΠΟΕΛ για ευνόητους λόγους. Είναι λογικό ότι η προσοχή των «γαλαζοκιτρίνων» στρέφεται αποκλειστικά στον αγώνα.

Ωστόσο, είναι λογικό ότι οι χιλιάδες φίλοι και οπαδοί του πρωταθλητή, να συζητούν την πιθανότητα αποχώρησης, ενός εκ των καλύτερων παικτών της ομάδας, του Λούκας Σόουζα για ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της Κίνας.

Έχουμε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον των Κινέζων και την βολιδοσκόπηση των προθέσεων του Βραζιλιάνου παίκτη. Ωστόσο, από την πηγή μας, μαθαίνουμε ότι δεν έχει προκύψει συμφωνία.

Δεν βιάζονται οι Κινέζοι

Οι Κινέζοι δεν δείχνουν αποφασιστικότητα για την υλοποίηση της μεταγραφής αφού δικαιούνται να κάνουν μεταγραφές μέχρι τέλους Φεβρουαρίου. 

Πολύ σημαντική παράμετρος στην υπόθεση αυτή είναι και η οικονομική. Υπάρχει πολύ μεγάλη δυσκολία για τις κινέζικες ομάδες να βγάζουν στο εξωτερικό εμβάσματα με μεγάλα ποσά που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Υπενθυμίζουμε και την περίπτωση του Μάγκλιτσα (Απόλλων), η οποία καθυστέρησε να ολοκληρωθεί για μια εβδομάδα και λίγο έλειψε να «ναυαγήσει» λόγω της δυσκολίας από την κινέζικη ομάδα να εμβάσει τα χρήματα της ρήτρας για τον Κροάτη παίκτη, που είχε βάλει ο Απόλλωνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X