ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν και plan b

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κοιτάζουν για εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με τους Καζού-Νατέλ

Σάββας Λαζανιάς

Στον αέρα συνεχίζει να βρίσκεται το θέμα της παραμονής των Καζού και Νατέλ στον ΑΠΟΕΛ. Ο χρόνος πλέον άρχισε να λειτουργεί εναντίον των πρωταθλητών, καθώς πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας. Πρόκειται για δυο εκκρεμότητες πρωτευούσης σημασίας οι οποίες πρέπει να κλείσουν το συντομότερο.

«Κάναμε όλες τις ενέργειες που έπρεπε να κάνουμε από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορούμε να τους περιμένουμε εσαεί», ήταν το σχόλιο του Νεκτάριου Πετεβίνου στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για τους δυο Βραζιλιάνους. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ έθεσε ως χρονικό ορίζοντα τις 24 Ιουνίου για το κλείσιμο το βασικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι δυο Βραζιλιάνοι.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και για εναλλακτικές λύσεις για να έτοιμοι σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με τους Βραζιλιάνους. Οι δυο ποδοσφαιριστές θεωρούνται ενδεκαδάτοι και πολύτιμοι από τον Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος στηρίζει πολλά πάνω τους ενόψει και των επερχόμενων ευρωπαϊκών αγώνων.

Αν δεν παραμείνουν στην ομάδα οι δυο Βραζιλιάνοι, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα χρειαστεί να κινηθούν γρήγορα για να τους αντικατασταθούν με ισάξιους ποδοσφαιριστές, με τον Ντομένικο Τέτι να έχει αρχίσει ήδη τις προεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση για να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα σε όλα τα παιχνίδια (με εξαίρεση το Σούπερ Καπ) απ' την ημέρα που ο Τόμας ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Το limit-up της μετοχής

ΑΠΟΕΛ: Το limit-up της μετοχής

Ο Πετρίδης και το οικονομικό τμήμα της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X