ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Είναι και το μύριο στη μέση!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα παίξουν απόψε για τη δόξα και το χρήμα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε λίγες ώρες ο ΑΠΟΕΛ δίνει ένα ιστορικό αγώνα απέναντι στη Βασιλεία για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν απόψε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» ενόψει και του επαναληπτικού στην Ελβετία.

Στόχος της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι η νίκη με μηδέν παθητικό προκειμένου να πάνε στον επαναληπτικό οι «γαλαζοκίτρινοι» με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει απόψε για την ιστορία του και θα προσπαθήσει να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην Ευρώπη. Έξτρα δέλεαρ για την ομάδα της Λευκωσίας αποτελεί και το οικονομικό, καθώς με μια πιθανή πρόκριση στους «16» θα προστεθεί στα ταμεία της ομάδας το ποσό των 1.1 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν βάλει ήδη στα ταμεία τους περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ από την παρουσία τους στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν. Ευελπιστούν ότι αυτό το ποσό θα αυξηθεί με μια πρόκριση επί της Βασιλείας. Απόψε ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει για τη δόξα αλλά και για το χρήμα καθώς το 1.1 εκατομμύριο δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

<