ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Έγιναν επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους

Στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις για τις βασικές προσθήκες

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα αρκετές πληροφορίες που να αφορούν στα θέματα προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, έχουν γίνει εντατικές διεργασίες, από την μέρα που ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν και στο επόμενο δεκαήμερο αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις από τους πρωταθλητές. 

Ο τεχνικός διευθυντής Ντομένικο Τέτι σε συνεργασία με τον συμπατριώτη του προπονητή Πάολο Τραμετσάνι, έχουν καταλήξει εδώ και αρκετές μέρες στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και άρχισαν, σε συνεργασία με την Διοίκηση τις ενέργειες για την απόκτηση τους.

Έναν πολύ καλό σε κάθε γραμμή

Οι προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός αποτελεσματικού σέντερ φορ, η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού που να έχει την ποιότητα του Καρλάο και ενός ανασταλτικού μέσου στο επίπεδο των Μοράις, Σόουζα. Πάντως εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον αρχηγό της ομάδας ο οποίος θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν είναι πλέον απαραίτητος από την τεχνική ηγεσία.

Καζού και Νατέλ

Όσον αφορά στους Βραζιλιάνους Καζού και Νατέλ, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ως «σύμμαχο» την επιθυμία και των δύο παικτών να συνεχίσουν στον ΑΠΟΕΛ για άλλο έναν χρόνο τουλάχιστον. Πιο εύκολη είναι η περίπτωση του Καζού, ο μάνατζερ του οποίου προσπαθεί να καταλήξει σε συμφωνία με την ομάδα του.

Τον θεωρεί απαραίτητο

Ο κ. Τραμετσάνι θέλει οπωσδήποτε στην ομάδα τον Νατέλ τον οποίο θεωρεί απαραίτητο αλλά η Σάο Πάολο προβάλλει ψηλές απαιτήσεις. Ο μάνατζερ του νεαρού Βραζιλιάνου προσπαθεί να πείσει την ομάδα του Νατέλ να τον αφήσουν στον ΑΠΟΕΛ για άλλον ένα χρόνο.

Σιέλης, Λαφράνς και Ουζόχο

Αποκτήθηκε ήδη ο 19χρονος Χρίστος Σιέλης. Εντός των επόμενων ημερών θ’ ανακοινωθούν οι προσθήκες των Λαφράνς και Ουζόχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X