ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους για Καζού»

Η Σάντος σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα σκέφτεται σοβαρά να βάλει σε λίστα για πωλητήριο παίκτες της που αυτή τη σεζόν είναι δανεικοί

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Αρκετά δημοσιεύματα στη Βραζιλία κάνουν λόγο για τον Καζού και την πορεία του στον ΑΠΟΕΛ. Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας esporte.uol.com.br, αναφέρεται στους παίκτες της Σάντος που είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες και ένας εξ' αυτών είναι και ο νεαρός ακραίος αριστερός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο ΑΠΟΕΛ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, εάν θέλει να κρατήσει τον παίκτη πληρώνοντας σχετική ρήτρα ή κάνοντας κάποια προσπάθεια ανανέωσης του δανεισμού του. Ως γνωστόν, η Σάντος (σύμφωνα πάντοτε με τα όσα γράφονται από Βραζιλία μεριά) έχει θέσει ως ρήτρα για οψιόν αγοράς του Καζού στο 1.500.000 εκατομμύριο ευρώ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στον Βραζιλιάνικο σύλλογο δεν αποκλείεται η ομάδα να προχωρήσει σε πωλητήριο παικτών. Ενδεχόμενο σενάριο είναι να πωλήσει όσους παίκτες έχει δανεικούς (τέσσερις στο σύνολο) σε άλλες ομάδες με την οψιόν αγοράς τους να ανέρχεται στα 5.500.000 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. 

ΕΔΩ το αυτούσιο δημοσίευμα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X