ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ: Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης σε τελικό κυπέλλου! (pics)

Πολύ χαμηλός ο αριθμός κόσμου που βρίσκεται στις κερκίδες του σταδίου ΓΣΠ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο τελικός ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πραγματική γιορτή με τον κόσμο να κατακλύζει το στάδιο της πρωτεύουσας, καθώς δεν πρόκειται μόνο για δυο πολύ λαοφιλείς ομάδες, αλλά διότι και οι δυο σύλλογοι έχουν τα δικά τους μεγάλα κίνητρα για την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κλείσει την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας το έβδομο νταμπλ στην ιστορία του, ενώ η ΑΕΛ θέλει να «σπάσει» την… κατάρα των έξι χαμένων τελικών και να σηκώσει την κούπα που αναζητά μετά το τελευταίο της τίτλο στο θεσμό το 1989.

Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι φίλοι των δυο ομάδων επέλεξαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στους… αναπαυτικούς καναπέδες των σπιτιών τους ή σε κάποια καφετέρια, όπως άλλωστε μας έγινε (αρνητική) συνήθεια φέτος, ειδικότερα μετά την καθιέρωση του μέτρου της κάρτας φιλάθλου. Οι οργανωμένοι ως γνωστόν απέχουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το εν λόγω μέτρο και είναι μαζεμένοι ο κάθε σύνδεσμος, στο οίκημα της πόλης του για να δει τον αγώνα.

Από πλευράς «γαλαζοκιτρίνων» η προπώληση δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική βάσει των δεδομένων της ομάδας με την Ανατολική να ανακοινώνεται ότι έχει γίνει σχεδόν sold out σήμερα το μεσημέρι και την Νότια να παραμένει σχεδόν άδεια με λιγοστούς φιλάθλους. Ενδεικτικά δεν αναμένονται περισσότεροι από 5.000-6.000 φίλοι του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ η προπώληση επίσης κινήθηκε μια απ’ τα ίδια των φετινών νούμερων και αναμένεται ότι η προσέλευσή τους δεν θα ξεπεράσεις τις 3.000 κόσμου. Είναι πραγματικά κρίμα, καθώς σε ένα τέτοιο τελικό θα αναμέναμε σίγουρα καλύτερο παλμό μέσα στο γήπεδο και διπλάσιο σε αριθμό κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενόψει του τελικού κυπέλλου, είχε αφήσει ανοικτό το κέντρο εξυπηρέτησης για έκδοση κάρτας φιλάθλου στα γραφεία του ΚΟΑ, σήμερα από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 6.00 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X