ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δύσκολοι καιροί για…. Killer!

«Αιώνιοι» και ΑΕΛ στο παζάρι για σέντερ φορ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πλησιάζουμε την μεταγραφική περίοδο και όλες οι ομάδες άρχισαν να κάνουν τις ενέργειες τους, έτσι ώστε να ενισχύσουν στο μέτρο του δυνατού τις ομάδες τους.

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στις δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, ωστόσο μπορείς να βρεις κάποιους καλούς παίκτες στην αγορά.

Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν και όχι μόνο, θέλουν απαραίτητα στο ρόστερ τους ένα… killer που θα κάνει την διαφορά στην επίθεση. Να έχει το εύκολο γκολ που λέμε. Ψάχνοντας λίγο το θέμα, διαπιστώσαμε ότι από τις μεγάλες ομάδες, τρεις ψάχνουν απεγνωσμένα στην αγορά για ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή.

Ενώ, υπάρχουν και οι ομάδες που έχουν ένα τέτοιο στο ρόστερ τους και έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Όπως η Ανόρθωση με τον Κβιλιτάια, ο Απόλλωνας με τον Νταμπό, η ΑΕΚ με τον Τρισκόφσκι.

Αυτές που ψάχνουν απεγνωσμένα για επιθετικό είναι οι «αιώνιοι» της Λευκωσίας, όπου το πρόβλημα τους είναι πολύ μεγάλο. Ήδη έχει καιρό που βγήκαν στο παζάρι και ψάχνουν να βρουν τον κατάλληλο που θα έρθει τώρα και λύσει αυτό το πρόβλημα.

Ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά ελπίζουν ότι στο τέλος θα καταφέρουν να βρουν τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά. Αντίθετα, στην ΑΕΛ μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα, ωστόσο ο Ντούσαν Κέρκεζ αναζητά ένα ακόμα επιθετικό, πιο έμπειρο από τους τρεις νεαρούς που έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Κουλούρια..

Κουλούρια..

Σ' ένα παιγνίδι μη ποιοτικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πήραν ισοπαλία που μοιάζει με αυτό που λέμε… μήτε κρύο μήτε ζέστη
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ