ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Το κεφάλαιο Ντε Βινσέντι

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Πού πάει τελικά Ντε Βινσέντι; Θα φύγει από την Αλ Αχλί; Υπάρχει πρόσφορο έδαφος να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν τους οπαδούς των «γαλαζικιτρίνων» αναφορικά με την περίπτωση του Ντέβι.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Ο Αργεντινός συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Αλ Αχλί Ντουμπάι στην Ολλανδία ωστόσο το μέλλον του στην ομάδα είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Οι πιθανότητες παραμονής του Ντε Βινσέντι στην Αλ Αχλι έχουν μειωθεί λόγω της συγχώνευσης των Αλ Σαμπάμπ και Αλ Αχλί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότεροι ξένοι ποδοσφαιριστές στη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε από τον επιτρεπόμενο αριθμό. Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Ντε Βινσέντι είναι φαβορί προς αποχώρηση, καθώς οι διοικούντες της αραβικής ομάδας έχουν εκφράσει ανοιχτά την πρόθεση τους να τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό.

Οι φήμες περί επιστροφής του Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ φούντωσαν ακόμη περισσότερο μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Δώνη. Ο Ελλαδίτης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αργεντινό και δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή επιστροφή του στον Αρχάγγελο, κάθε άλλο. Αν μείνει τελικά ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Αργεντινό. Μια από αυτές είναι και η Σπαλ, η οποία σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ντε Βινσέντι. Η Σπαλ επιστρέφει φέτος στη Serie A μετά από 49 ολόκληρα χρόνια.

Το τοπίο αναφορικά με τον μέλλον του Τόμας Ντε Βινσέντι αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Πάντως, αν ο ΑΠΟΕΛ προκριθεί την Τετάρτη επί της Βιτορούλ τότε θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες της επιστροφής του Ντέβι στην ομάδα.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT