ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Οι καρέκλες σας τρίζουν»

Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ σε μια ανακοίνωσή του σε έντονο ύφος καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν δυναμικά τις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη απέναντι στην Βιτορούλ. Αυτό πρέπει να γίνει όπως αναφέρουν όχι για τους ποδοσφαιριστές την τεχνική ηγεσία και κάποιο άτομο προσωπικά αλλά για την ομάδα.

Επίσης στην τελευταία παράγραφο προαναγγέλουν ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης που θα αφορά την κατάσταση που υπάρχει στον ΑΠΟΕΛ το τελευταίο καιρό και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι καρέκλες κάποιων τρίζουν.

Αναλυτικά:

Ο ΑΠΟΕΛ για μας ήταν ανέκαθεν πάνω από όλους και όλα. Ήταν και θα είναι το πρώτο μας μέλημα και δικαιολογημένα τόσα χρόνια στεκόμαστε σαν ασπίδα σε αυτό το τρισένδοξο σωματείο. Χαιρόμαστε και πανηγυρίζουμε για την ομάδα μας σε κάθε της επιτυχία αλλά ταυτόχρονα έχουμε σταθεί δίπλα της ως ο πρώτος της παίκτης σε όλες τις δυσκολές στιγμές.

Τη Τετάρτη στην Λευκωσία μας καλούμαστε για άλλη μια φορά να ανταποκριθούμε σε μία από αυτές τις δύσκολές νύχτες. Όλοι μας έχουμε πικραθεί από το ψεσινό παιχνίδι στη Ρουμανία και από τους λάθος χειρισμούς που έγιναν όχι μόνο φέτος αλλά και σε προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα το θέαμα που αντικρίσαμε όλοι μας στο παιχνίδι με τους Ρουμάνους.

Εμείς, ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ θα σταθούμε για ακόμα ένα παιχνίδι μπροστάρηδες στην προσπάθεια της ομάδας μας για να πετύχει τη σημαντικότατη νίκη-πρόκριση. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε για 90 λεπτά την ομάδα. Στηρίζουμε τον ΑΠΟΕΛ μας και μόνο. Κανένα παράγοντα, καμμιά διοίκηση, κανένα ποδοσφαιριστή. Στηρίζουμε την ομάδα σαν σύνολο επειδή το προστάζει η ιστορία αυτού του συλλόγου. Αυτής της ομάδας που μας χάρισε τόσα και θα μας χαρίσει άλλα τόσα. Αφήστε λοιπόν την μουρμούρα για την ώρα και ενώστε τις φωνές σας με τους Πορτοκαλί.

Επίσης, θα θέλαμε να κακίσουμε την προβληματική στάση που κράτουν μερικοί εναντίον του Συνδέσμου. Εμείς κύριοι έχουμε το κούτελο μας καθαρό και δεν φοβόμαστε κανένα. Ό,τι λέμε το λέμε έξω από τα δόντια και ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του. Όποιος από εσάς έχει αντίθετη άποψη, βρισκόμαστε επι καθημερινής βάσης στο σπίτι του ΑΠΟΕΛ στην οδό Κένεντι. Εκεί μπορούμε να του λύσουμε τις όποιες αμφιβολίες έχει για το πως κινείται ο Παν.Συ.Φι. Δεχόμαστε την καλοπροαίρετική κριτική από όλο το οπαδικό κόσμο του ΑΠΟΕΛ μας. Αυτά θα γίνουν όμως αφού περάσει το σημαντικότατο παιχνίδι της Τετάρτης. Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ ξέρει να υπερασπίζεται τα ιδεώδη της ομάδας μας και κουβαλά μια πορτοκαλί ιστορία βαριά και ασήκωτη.

Τελειώνοντας, αναφέρουμε πως έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε προηγούμενες και παλιότερες μας ανακοινώσεις για τους λάθος και επιπόλαιους χειρισμούς από τους χρυσοπληρωμένους ανεύθυνος-υπεύθυνους του προγραμματισμού. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει αντέξει πολλά αλλά την στιγμή που θα εκραγεί θα γίνει λάβα και θα σας κάψει όλους. Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Τη δεδομένη στιγμή όμως καλούμε το κόσμο της ΑΠΟΕΛΑΡΑΣ να στηρίξει την ομάδα στο γήπεδο. Να δείξει αυτοσυγκράτηση τη δεδομένη στιγμή και να στηρίξει για ακόμα 90 λεπτά όπως αυτός ξέρει. Τα υπόλοιπα θα γίνουν με την σειρά τους. Οι καρεκλες σας τρίζουν. Θα επανέλθουμε την Πέμπτη ξανά με ανακοίνωση ανεξαιρέτως αποτελέσματος.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ

Πορτοκαλί Ταξιαρχία
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Κλήρου « Σταυραετός»
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Λάρνακας « Κίκης Ρήγας»
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Πάφου
Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ λεμεσού
Legendary Fan Club Αστρομερίτης
Chaos Club Athens APOEL
APOEL UK Fans “ The Bulldogs”

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT