ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εισιτήριο και βλέπει τα... «μωρά»

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει σήμερα τον δεύτερο του επίσημο αγώνα στην χρονιά απέναντι στην Ντουντελάνζ για τον επαναληπτικό του β’ γύρου του Champions League. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ταξίδεψαν χθες στο Λουξεμβούργο έχοντας γερό προβάδισμα πρόκρισης ωστόσο αν δεν αγωνιστούν όπως πρέπει τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο Μάριο Μπέιν είχε 6 μέρες μπροστά του να βελτιώσει την κακή, και ας μην το παραδέχεται, εικόνα της ομάδας στον πρώτο αγώνα. Οι πρωταθλητές μας θα πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο Ολλανδός τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη τύπου δικαιολόγησε τις φάσεις της Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ λέγοντας ότι αυτές ήταν προϊόν αντεπίθεσης λόγω των κενών χώρων που βρήκαν οι Λουξεμβουργιανοί. Αυτοί οι κενοί χώροι δημιουργήθηκαν όπως είπε από την ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ να πετύχει ένα γκολ γεγονός που έφερε όλη την ομάδα να πιέζει ψηλά. Αφού λοιπόν παραδέχτηκε ότι η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη επίσης τόνισε ότι ο στόχος είναι η νίκη και ιδανικά το γρήγορο γκολ.

Βέβαια για να τα πετύχει αυτά πρέπει να επιλέξει τις κατάλληλες μονάδες που θα καταφέρουν να εφαρμόσουν σωστά το πλάνο του. Όπως όλα δείχνουν ο Μάριο Μπέιν δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Συγκεκριμένα θα κάνει μόνο μια αλλαγή τοποθετώντας τον Ρουέδα στη θέση του Κωστάκη Αρτυματά. Ο Εμπεσίλιο πιθανότατα θα διατηρήσει τη θέση του στο δεξί φτερό, όσο παράδοξο και αν ακούγεται αυτό λόγω της κακής απόδοσης του Ολλανδού στον πρώτο αγώνα. Συνεπώς θα έχουμε μπροστά από τον Βάτερμαν τους Λάγο, Μερκή, Ρουέδα και Μιλάνοφ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μοράις με τον Βινίσιους και στα φτερά της επίθεσης ο Τόμι Ορ με τον Εμπεσίλιο. Ο Ντε Καμάργκο θα είναι αιχμή του δόρατος και πιο πίσω από αυτόν θα αγωνιστεί ο Μπερτόλιο.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να αποδείξει ότι είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα από την Ντουντελάνζ. Αυτό θα το πετύχει κερδίζοντας ξανά τους Λουξεμβουργιανούς και παίρνοντας την πρόκριση. Αφού το πετύχει θα μπορεί στη συνέχεια να επικεντρωθεί στα «μωρά του Χάτζι».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X