ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κερδίσαμε τις μονομαχίες»

Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο μίλησε στη Cytavision μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και την πίστη του για τον αγώνα με την Μπιλμπάο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα: «Είναι πολύ καλό. Ήταν ο στόχος μας να πάρουμε προβάδισμα από τις υπόλοιπες ομάδες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αφού κι αυτοί παίζουν για το πρωτάθλημα. Ήμασταν πιο δυνατοί σε όλες τις μονομαχίες και κρατούσαμε τη μπάλα. Είχαμε υπομονή για να βρούμε τους χώρους».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Έχουμε δυο ακόμα πολύ δύσκολα παιχνίδια με Απόλλωνα και Ομόνοια και θα πάμε για το επόμενο τρίποντο. Θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω στην ομάδα μας».

Για Μπιλμπάο: «Πρέπει να μελετήσουμε καλά. Να σκεφτούμε τον αγώνα της Πέμπτης που θα είναι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε εντός με τον κόσμο μας, πρέπει να το απολαύσουμε και να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Ήταν σημαντικό να μη δεχθούμε γκολ και δεχθήκαμε τρία. Αλλά βάλαμε δυο και μας δίνει ελπίδα αυτό. Πιστεύω στην ομάδα. έχουμε πολύ καλούς παίκτες και ας ελπίσουμε, αφού το 1-0 θα μας φτάσει, να σκοράρουμε».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X