ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Είχε προταθεί ο Λάζαρος – Ψάχνουμε μεσοεπιθετικό»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης...

24sports team

info@24sports.com.cy

Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ταιριάζουν στο πλάνο του προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια και είναι ελεύθεροι από τις ομάδες τους, «κοιτάζει» η Ανόρθωση, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Δημήτρη Χριστοφόρου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.5 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, τόνισε παράλληλα, πως οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε επαφές με διάφορους παίκτες, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ την ερχόμενη Κυριακή.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Πολύ μεγάλο παιχνίδι και δεν χρειάζεται παρά η αναφορά των ομάδων για να αντιληφθεί κανείς τη σημασία. Θεωρώ πως και οι δυο ομάδες είναι σε ανοδική πορεία, αυτό λένε τα αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ. Στόχος μας βέβαια είναι να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε την Κυριακή».

Για το που θα κριθεί ο αγώνας: «Τα ντέρμπι κρίνονται στο ποιος θα δείξει μέσα στα 90 λεπτά ότι το θέλει περισσότερο. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Ορκιασβίλι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή. Ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Η όλη διαδικασία της επαναφοράς του προσδιορίστηκε στις 2 εβδομάδες. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα του προπονητή πότε θα τον χρησιμοποιήσει».

Για το γεγονός πως η ομάδα χτίζει αυτοπεποίθηση: «Η πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας δεν είχε ποτέ κλονιστεί. Τα αποτελέσματα επηρεάζουν και δημιουργούν και στον κόσμο ένα αρνητικό κλίμα, αλλά το θέμα είναι να ανακάμπτεις. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έρχονται τα αποτελέσματα που είναι πάντα το πιο σημαντικό».

Για μεταγραφές που ήδη έγιναν: «Ήταν στα κριτήρια που βάλαμε να είναι έτοιμοι, να έχουν προπονήσεις και αν χρειαστεί ο προπονητής άμεσα να τους χρησιμοποιήσεις. Το σημαντικό τον Γενάρη δεν είναι πότε ανακοινώνεται ο ποδοσφαιριστής αλλά το πότε παίζει».

Για τον Χριστοδουλόπουλο: «Θα μιλήσω γενικά. Εμείς μιλάμε για ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι. Για τον Χριστοδουλόπουλο γράφτηκαν πολλά. Όντως μας είχε προταθεί ο ποδοσφαιριστής και εμείς του διαμηνύσαμε πως αν έμενε ελεύθερος θα μας ενδιέφερε».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα πω αυτό που είπε ο προπονητής μας. Ψάχνει επιλογές ποδοσφαιριστών που να είναι καλύτερες από αυτές που έχει, που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει. Δεν είναι και το πιο εύκολο να βρούμε καλύτερες επιλογές».

Για τη θέση που ψάχνει η ομάδα: «Ψάχνουμε κίνηση για την μεσοεπιθετική γραμμή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση