ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχαήλ: «Έτοιμος να αφοσιωθώ ως αναλυτής στην Ανόρθωση»

Η ανάρτηση του (κατά τα φαινόμενα) νέου βοηθού προπονητή της Κυρίας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης προχώρησε Χριστόδουλος Μιχαήλ ο οποίος αναμένεται (ακόμη να ανακοινωθεί επίσημα) να είναι ο νέος βοηθός και αναλυτής στο προπονητικό τιμ του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Μιχαήλ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι έτοιμος να αφοσιωθεί στην νέα πρόκληση που του παρουσιάζεται.

Συγκεκριμένα, κάτω από την φωτογραφία του εμβλήματος της Ανόρθωσης έγραψε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος για το διορισμό μου ως Βοηθός Προπονητή (Αναλυτής) στην Ανόρθωση Αμμοχώστου. Θα είναι η πρώτη μου πλήρης απασχόληση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και είμαι έτοιμος να αφιερωθώ σε αυτό και να δοκιμάσω τα όριά μου».

Ο Μιχαήλ ο οποίος ολοκληρώνει φέτος τις σπουδές του στο «Football Coaching & Performance» του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ, έχει εργαστεί ως αναλυτής στις ακαδημίες τηςποδοσφαιρικής ομάδας της Κάρντιφ. Επίσης, απέκτησε το δίπλωμα προπονητικής UEFA B κατά την διάρκεια παραμονής του στην Αγγλία, και αυτό το διάστημα συμμετέχει στα σεμινάρια προπονητικής της ΚΟΠ για απόκτηση του διπλώματος UEFA A.

Ως ποδοσφαιριστής ο Μιχαήλ ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης για να αγωνιστεί στην συνέχεια σε Εθνικό Άχνας και Ελπίδα Ξυλοφάγου.

Η ανάρτησή του Μιχαήλ:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X