ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και όμως… 3-0

Μη ξαφνιάζεστε… το σκορ δεν είναι πλασματικό

Νωθρή, ασύνδετη, χωρίς ψυχολογία και με άμυνα που μοιάζει στην εμφάνιση με ελβετικό τυρί, η Ανόρθωση τρώει το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο στο Δασάκι της Άχνας απέναντι στον Εθνικό. Άμα κανείς κιόλας δεν βλέπει το ματς θα πιστέψει ότι πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους μόνο που για την Ανόρθωση δυστυχώς δεν είναι.

Ο Κονέ στήνει πάρτι απέναντι σε όποιος σταθεί απέναντι του, κέρδισε το πέναλτι πάνω στον Σίντεφελντ ενώ με μια κούρσα σαράντα μέτρων και ενώ βγαίνει στην κόντρα χορεύει τον Νταουσβίλι στέλνοντας τον στην άλλη μεριά και τη μπάλα στα δίχτυα του Λόρια.

Δεν έφτανε ο Καμερουνέζος που σήμερα κάνει όργια εντός του γηπέδου ήρθε και ο Μάριος Ηλία μετά από μια στημένη φάση και ενώ η άμυνα της Ανόρθωσης είναι στημένη ωσάν και είναι στο γάμο του Καραγκιόζη, καρφώνει τη μπάλα διαμορφώνοντας το μέχρι στιγμής 3-0 !!

Λογικό είναι το πλάνο να πηγαίνει στο πρόσωπο του Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος κοιτάει στο κενό μη μπορώντας να πιστέψει ότι όλα αυτά συμβαίνουν με την ομάδα του να είναι θύμα.

Εάν κιόλας συνεχίσει σ’ αυτό το τέμπο και με την Ανόρθωση να ψάχνει ένα γκολ μήπως και μπει ξανά στο παιγνίδι εάν τα κενά στην άμυνα παραμένουν, τότε δεν αποκλείεται να μιλάμε για σκορ πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι αυτό στο πρώτο ημίχρονο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X