ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το νέο χαστούκι και η ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας

Καταγράφηκε μια από της πιο βαριές εντός έδρας ήττες της τρέχουσας δεκαετίας

Κυριάκος Τοφή

Το τέλος της σεζόν θα συνοδευτεί από αλλαγές σε πολλά επίπεδα στο στρατόπεδο των κυανολεύκων της Αμμοχώστου ωστόσο ακόμα και στο φινάλε της περιπετειώδους αυτής χρονιάς, το αποτέλεσμα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ήταν απογοητευτικό. Τα τρία γκολ τα οποία πέτυχε η ομάδα της Δόξας ήρθαν με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ ήττα τέτοιας έκτασης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είχε να καταγραφεί από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ελαφρυντικό μπορεί να αποτελέσει η αποψίλωση του ρόστερ ωστόσο κοιτώντας και λίγο πιο μακριά, συζήτηση ίσως θα πρέπει να γίνει και για το θέμα της νοοτροπίας καθώς η ήττα ήρθε με κατεβασμένα χέρια και με τον αντίπαλο σε δύο περιπτώσεις απλά να σπρώχνει τη μπάλα στο πλεκτό. Άλλωστε αρκετοί ποδοσφαιριστές ήδη αποχώρησαν όπως ο Λαβόρδε και ο Ντουγκλάο, άλλοι έμειναν εκτός αποστολής καθώς δεν υπολογίζονται όπως ο Μπουφ και ο Μπεσάτ και έτσι ουσιαστικά οι πλείστοι οι οποίοι αγωνίστηκαν χθες, θα είναι μέλη και της νέας Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Οι διακριτοί ρόλοι και οι απόλυτοι κυρίαρχοι

Ο εφησυχασμός με την τοποθέτηση του δυναμικού Ευγένιου Χαμπουλλά τον προεδρικό θόκο της εταιρίας και του Τιμούρ Κετσπάγια στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, είναι πολυτέλεια καθώς είναι πολλά πράγματα και σε πολλά επίπεδα που πρέπει να αλλάξουν. Ιδιαίτερα ο Γεωργιανός τεχνικός θα χρειαστεί να ενεργοποιήσει κάποιες μονάδες οι οποίες μπήκαν στη ναφθαλίνη όπως για παράδειγμα ο Μπέκα Μικελτάντζε, να περιμένει την επιστροφή άλλων από επεμβάσεις όπως ο Νίκα Κατσαράβα και εν τέλει να... αναστήσει περιπτώσεις όπως ο Μίχαλ Ντούρις ο οποίος γι’ άλλη μια αγωνιστική έχασε κλασσικές ευκαιρίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X