ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το νέο «στοίχημα» λέγεται Μούρταζ Νταουσβίλι

Αδρανής στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν ήταν ο 30χρονος Γεωργιανός μέσος

Κυριάκος Τοφή

Η αποχώρηση του Ζοάο Βίκτορ δεν έπιασε απροετοίμαστο τον Τιμούρ Κετσπάγια με τον 51χρονο τεχνικό να γνωρίζει εδώ και τουλάχιστον ένα δεκαήμερο την προσπάθεια του Βραζιλιάνου να τερματίσει τη συνεργασία του με τη «Μεγάλη Κυρία». Έτσι, ο Γεωργιανός τεχνικός, έκανε τη δική του προεργασία προς την εξεύρεση βασικού ανασταλτικού μέσου, ανεξάρτητα με την έκβαση της υπόθεσης του Κωστάκη Αρτυματά, με τον συμπατριώτη του, Μούρταζ Νταουσβίλι να εξετάζεται.

Ο 30χρονος μέσος ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά αγωνιζόμενος στο ουγγρικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Szombathelyi η οποία τερμάτισε στην τελευταία θέση και υποβιβάστηκε. Ο Γεωργιανός μέσος ενίσχυσε την εν λόγω ομάδα από το Φεβρουάριο και έπειτα, προλαμβαίνοντας να αγωνιστεί σε 18 αγώνες εκ των οποίων οι 17 τον βρήκαν το αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνοντας και μεταγραφές εκ των έσω

Ο Μάρτιος του 2018 τον βρήκε να επαναπατρίζεται για λίγο για λογαριασμό της Samtredia και συγκεκριμένα για διάστημα τριών μηνών, ενώ ακολούθησε ένα κενό έξι περίπου μηνών, πριν επιστρέψει στο ουγγρικό πρωτάθλημα από το οποίο είχε αποχωρήσει με το τέλος της διετίας 2016-2017. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος ψάχνεται από το καλοκαίρι του 2016 όταν και αποχώρησε από την Karpaty Ουκρανίας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για πέντε σεζόν και για χάρη της οποίας ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά το 2012.

Η περίπτωση του Μούρταζ Νταουσβίλι χαρακτηρίζεται ως «στοίχημα» λόγω της πορείας του την τελευταία διετία και αν ευδοκιμήσει, τότε θα προστεθεί σε αυτήν του επίσης Γεωργιανού Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, ψάχνει σταθερότητα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X