ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ανόρθωση: «Σβήνει» τη ρήτρα με νέο συμβόλαιο

Κινητοποίηση για την περίπτωση του Κορρέα

24sports team

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Παύλου Κορρέα βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, μετά τις πληροφορίες που μας ήρθαν εξ Ελλάδος και έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την περίπτωσή του, εμπλέκοντας την ίδια στιγμή και άλλες κυπριακές ομάδες στον χορό της διεκδίκησής του (δες εδώ).

Το κατά πόσον υπάρχει βάση στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ελέγχεται. Είτε υπάρχει βάση στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί είτε όχι, πάντως, το γεγονός ότι μπορεί να χάσει έναν παίκτη πάνω στον οποίο βασίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό τη φετινή σεζόν για περίπου 10 με 15 χιλιάδες ευρώ έχει φέρει κινητοποίηση στην Ανόρθωση, που επιθυμεί να δέσει σε βάθος χρόνου τον διεθνή στόπερ ώστε να σβήσει το ρίσκο να τον χάσει είτε ως ελεύθερο του χρόνου, είτε έναντι ενός τόσο μικρού ποσού.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει προτείνει στον Κορρέα νέο συμβόλαιο που θα επεκτείνει τη μεταξύ τους συνεργασία και μετά από το καλοκαίρι 2023, όταν και εκπνέει το υφιστάμενο. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τρέφει εκτίμηση για τις ευκαιρίες που πήρε στην Ανόρθωση από τον Τιμούρ Κετσπάγια (η φετινή ήταν μακράν η πιο γεμάτη χρονιά της καριέρας του, με 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), συνεπώς οι βάσεις για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας σαφώς και υπάρχουν.

Απ' εκεί και πέρα, αν εν τω μεταξύ προκύψει πρόταση από άλλη ομάδα πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης, τότε θα είναι καθαρά θέμα του ίδιου του ποδοσφαιριστή να ζυγίσει τα δεδομένα που θα έχει ενώπιόν του και να αποφασίσει αναλόγως για το μέλλον της καριέρας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση