ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Προς ριζική ανανέωση και στη μεσαία γραμμή

Ζοάο Βίκτορ και Ρούμπεν Ράγιο είναι οι μοναδικοί κεντρώοι οι οποίοι έχουν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν

Κυριάκος Τοφή

Το περασμένο καλοκαίρι, ο τότε προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας», Ρόνι Λέβι, δούλεψε με τέσσερις κυρίως ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα τον Ζοάο Βίκτορ, τον Ρούμπεν Ράγιο, τον Νόσα Ιγκιεμπόρ και τον Γιώργο Οικονομίδη, ενώ το αρχικό πλάνο το οποίο προνοούσε προώθηση του Ντάνιελ Πράνιτς από το αριστερό άκρο της άμυνας, εγκαταλείφθηκε. Από τους πέντε προαναφερθέντες, μόλις δύο διατηρούν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, γεγονός το οποίο παραπέμπει σε ανάγκη για κάλυψη των κενών τα οποία δημιουργήθηκαν, αλλά και ποιοτική ανέλιξη της νευραλγικής γραμμής.

Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προστέθηκε στις επιλογές ο Ελβετός Όλιβερ Μπουφ ο οποίος φόρεσε τη φανέλα με το φοίνικα στο στήθος οκτώ φορές, χωρίς να καταφέρει να μονιμοποιηθεί, ενώ η πρόσφατη επιστολή του με την οποίαν ζητούσε άμεσα τα δεδουλευμένα, μείωσε και τις λιγοστές πιθανότητες παραμονής του. Αντιθέτως, ο 19χρονος Μιχάλης Ιωάννου άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και καθοδηγούμενος από τον Γιούργκεν Στρέπελ, φώναξε παρών ενώ κατάφερε να πάρει και την πρώτη του κλήση για την εθνική ανδρών από τον Ραν Μπεν Σιμόν.

Διαβάστε επίσης: Η αντίθετη πορεία των Ιωάννου και Οικονομίδη

Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει από πρώτο χέρι το σκηνικό το οποίο διαμορφώνεται στη μεσαία γραμμή, έχοντας ήδη ένα και πλέον μήνα δουλειάς και προς αυτήν την κατεύθυνση, προσέγγισε και συμφώνησε με τον Τορνίκε Οκριασβίλι. Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες οι οποίες φέρνουν τον Ζοάο Βίκτορ να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του Γεωργιανού τεχνικού, του οποίου η προϊστορία φανερώνει την έμφαση που δίνει στη θέση του ανασταλτικού χαφ.

Κατά το πρώτο πέρασμά του από τον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας», ο Τιμούρ Κετσπάγια δούλεψε με σπουδαίες περιπτώσεις όπως ο Μάρκο Χάμπερ και ο Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς αλλά και γενικότερα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X