ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ολοταχώς προς ολικό λίφτινγκ στον άξονα

Η φυγή του Ζοάο Βίκτορ προστίθεται σε αυτές των Γιώργου Οικονομίδη και Νόσα Ιγκιεμπόρ

Ξεκινώντας τον περσινό μαραθώνιο εντός συνόρων, ο τότε προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, υπολόγιζε για τη μεσαία γραμμή τους Ζοάο Βίκτορ, Γιώργο Οικονομίδη, Ρούμπεν Ράγιο και Νόσα Ιγκιεμπόρ, ενώ ειλημμένη ήταν ευθύς εξ αρχής η μετακίνηση του Ντάνιελ Πράνιτς από το αριστερό άκρο της άμυνας, στη φυσική του θέση. Μάλιστα το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου εμπεριείχε και περαιτέρω ενίσχυση του άξονα καθώς αποκτήθηκε ο Σέρβος Γκόικο Κάτσαρ, με τον Σέρβο με θητεία στο γερμανικό πρωτάθλημα, να προσφέρει εν τέλει περισσότερο στην αμυντική γραμμή.

Μετά και τη χθεσινή (12/6) αποχώρηση του αρχηγού της ομάδας, Ζοάο Βίκτορ, από τους προαναφερθέντες, στο ρόστερ παραμένει μόνο ο Ρούμπεν Ράγιο, ο οποίος βάση των περσινών του πεπραγμένων, δεν μπορεί σε καμίαν περίπτωση να αισθάνεται ότι έχει εξασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ολική μεταμόρφωση στην μεσαία γραμμή είναι πλέον γεγονός με τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχει ήδη σπεύσει για να αποσπάσει την υπογραφή του Τορνίκε Οκριασβίλι και του Θεόδωρου Βασιλακάκη, ενώ η ακίδα έχει στραφεί και στον Κωστάκη Αρτυματά.

Διαβάστε επίσης: Δημιουργεί ανάγκη αλλά παρέχει κονδύλι

Ιδιαίτερα η φυγή του Ζοάο Βίκτορ, προκύπτει ότι είναι αυτή με το μεγαλύτερο αγωνιστικό τίμημα καθώς ήταν και ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες σερί σεζόν και συγκεκριμένα από το 2015. Αν όμως στο άλλο άκρο της ζυγαρίας μπει το μισό περίπου εκατομμύριο ευρώ το οποίο θα εξοικονομηθεί από τα δύο χρόνια συνεργασίας όπως προνοούνταν από το συμβόλαιο το οποίο υπογράφηκε πέρσι τέτοιο καιρό συν τα δεδουλευμένα τα οποία ο Βραζιλιάνος χάρισε, τότε σαφώς και υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για ελιγμό στο μεταγραφικό παζάρι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X