ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Οι διακριτοί ρόλοι και οι απόλυτοι κυρίαρχοι

Χρίστος Πουλλαϊδης, Τιμούρ Κετσπάγια και Ευγένιος Χαμπουλλάς σημάνουν την αντεπίθεση

Κυριάκος Τοφή

Είναι από τις περιπτώσεις κατά τις οποίες μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις και οι φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» αντικρίζοντας τον Χρίστο Πουλλαϊδη, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Ευγένιο Χαμπουλλά να στέλνουν μήνυμα ενότητας, έχουν πολλούς λόγους να χαμογελούν. Το κλίμα στη χθεσινή (17/5) παρουσίαση του Γεωργιανού τεχνικού ήταν θετικό μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ωστόσο πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος του εφησυχασμού ενώ οι διαρροές εγγράφων και ποδοσφαιριστών, μαρτυρά ότι η διαμαχή εκ των έσω δεν έχει κοπάσει πλήρως.

Το σημαντικότερο ίσως βήμα προς τα εμπρός είναι ο διαμοιρασμός συγκεκριμένων ρόλων σε συγκεκριμένα άτομα καθώς η απουσία ορίων ήταν ένα θέμα το οποίο δημιουργούσε και προβλήματα και προστριβές στο πρόσφατο παρελθόν. Άλλωστε όπως δήλωσε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, ο ίδιος θα ταξιδεύει από το Μπαχρέιν στην Κύπρο για... φωτογραφίες και ουίσκι.

Διαβάστε επίσης: Η (σταθερή) αγωνιστική φιλοσοφία και ο πήχης των προσδοκιών

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι επιλογές του ρόστερ είναι καθαρά δική του αρμοδιότητα. Μάλιστα ο Γεωργιανός τεχνικός θα ελέγξει και το payroll και ήδη στο κεφάλαιο αυτό είχε δώσει οδηγίες ως προς τη διαδικασία ανανέωσης της συνεργασίς με Γκόρντον Σίλντεφελντ και Άντραζ Στρούνα.

Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς θα είναι ο εκτελεστικός πρόεδρος στην εταιρία και το δεξί χέρι του Χρίστου Πουλλαϊδη, του οποίου κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και έτσι θα επιχειρήσει να αντεπεξέλθει στο δύσκολο αυτό πόστο. Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος γνώριζε ότι η δική του παρουσία στον προεδρικό θόκο δεν θα ήταν τόσο λειτουργική βάση του δείγματος του πρόσφατου παρελθόντος και έτσι το χρίσμα πήγε σε έναν άνθρωπο ο οποίος χωρίς ίχνος υπερβολής, μετρά δεκαετίες στα διοικητικά της «Μεγάλης Κυρίας».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X