ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Αέρας κορυφής...

Στοίχημα το απόλυτο σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Σε αυτή την αγωνιστική, στο κυανόλευκο στρατόπεδο μπορούν να νοιώθουν αρκετή ικανοποίηση, γιατί μπορεί η προηγούμενη να μην τους βγήκε, αλλά αυτή, τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Η «Κυρία» τα βρήκε σκούρα απέναντι στη σκληροτράχηλη και αρκετά μαχητική Σαλαμίνα, ωστόσο βρήκε τον τρόπο και πήρε το τρίποντο, ξεφεύγοντας ακόμη περισσότερο από την δεύτερη θέση.

Τονίσαμε σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, ότι τα τελευταία αυτά παιχνίδια για την Ανόρθωση είναι πάρα πολύ σημαντικά, καθώς κάνοντας το απόλυτο μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας, μπορεί να πάρει ένα ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των συνδιεκδικητών της.

Έχουν απομείνει μόλις δυο παιχνίδια μέχρι τα play off, με την Ανόρθωση να αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο Δασάκι και την ΑΕΚ στο Παπαδόπουλος. Αυτό που έχει να κάνει η ομάδα του Τιμούρ είναι το δυο στα δυο, που θα της δώσει το δικαίωμα σε περίπτωση απώλειας βαθμών των υπολοίπων, να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στην κορυφή, κάτι το οποίο έκανε ήδη από αυτή την αγωνιστική.

Το προβάδισμα το οποίο πηρέ με την χθεσινοβραδινή νίκη η Κυρία, είναι αρκετά σημαντικό καθώς πλέον δεν νοιώθει την ανάσα της Ομόνοιας από πίσω της.

Πέραν των δυο παιχνιδιών που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα, ενδιάμεσα έχει να δώσει και τα παιχνίδια κυπέλου με την Νέα Σαλαμίνα. Ένας θεσμός, όπου δεν την αφήνει καθόλου αδιάφορη, καθώς θέλει να διακριθεί και εκεί.

Ο Τιμούρ, ωστόσο, για να βγάλει αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα χωρίς παράπλευρες απώλειες θα πρέπει να κάνει συντήρηση δυνάμεων, καθώς θα υπάρχουν παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες και όπως είναι αναμενόμενο η κούραση θα επηρεάζει την απόδοση των παιχτών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X