ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Τα πάντα ρει...

«Καυτή» εβδομάδα για τα θέματα προσθαφαιρέσεων

Χάρης Χαρίτωνος

charitonosc@sppmedia.com

Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες που υπάρχουν ενώπιον μας συγκλίνουν στο σχεδόν βέβαιο ενδεχόμενο της τρίτης προσθήκης για την Ανόρθωση μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, η οποία θα αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια που θα μπορεί να αγωνίζεται, είτε σε ρόλο επιτελικού μέσου είτε στα άκρα της επίθεσης, θα πρέπει να είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να της δώσει την απαραίτητη ώθηση για την τελική αντεπίθεση στη συνέχεια της σεζόν.

Οι προσπάθειες των ιθυνόντων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αν και ο χρόνος πιέζει αμείλικτα τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του. Αν δεν βρεθεί κάτι το πολύ καλό, τότε υπάρχει και η πιθανότητα να μην γίνει κάποια κίνηση. Κάτι τέτοιο φαντάζει απομακρυσμένo ενδεχόμενο, αφού η πρόθεση είναι αυτή να γίνει άμεσα.

Όποιος και να έρθει, τότε θα πρέπει να πάρει τη θέση κάποιου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, αφού δεν υπάρχει κενή θέση στον κατάλογο Α'. Εδώ είναι που έγκειται μια πολύ δύσκολη απόφαση για τον Τιμούρ Κετσπάγια τις επόμενες μέρες, αφού καλείται να αποχωριστεί κάποιο πολύτιμο μέλος του έμψυχου δυναμικού σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες και οι ενδείξεις για το ποιος θα αποχωρήσει τελικά. Η λογική λέει πως θα διαβεί την πόρτα της εξόδου κάποιος ποδοσφαιριστής στις αντίστοιχες θέσεις, όμως κάτι δεδομένο και οριστικό δεν υπάρχει, για την ώρα. Δεν αποκλείεται να γίνει και η ανατροπή και να φύγει κάποιος, του οποίου το όνομα θα συνιστά έκπληξη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση, αυτός που θα ενημερωθεί πως αποχωρεί οριστικά από την ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει πολύ λίγο χρόνο μπροστά του για να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Ας μην προτρέχουμε όμως, καθώς οι εξελίξεις δεν έχουν πάρει ακόμα οριστική και επίσημη μορφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση