ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μετρώντας αντίστροφα για Ολλανδία

Η επιστροφή από Πλάτρες σηματοδοτεί την έναρξη του τρίτου σταδίου της προετοιμασίας

Κυριάκος Τοφή

Η επιστροφή της αποστολής της Ανόρθωσης από τις Πλάτρες φέρνει αυτόματα και την αντίστροφη μέτρηση για τη μετάβασή της στο εξωτερικό, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν σε θέση να βγάλει κάποια συμπεράσματα από τις φιλικές αναμετρήσεις με Ζάμαλεκ και Εθνικό Άχνας ως προς το ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπουν στο αεροπλάνο και τουλάχιστον οι δύο υπό δοκιμήν, Φώτης Κέζος και Μιχάλης Χριστοδούλου, θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν συμβόλαιο.

Επί ολλανδικού εδάφους θα διεξαχθούν ακόμη περισσότερα φιλικά με δύο εξ αυτών να είναι επιβεβαιωμένα και συγκεκριμένα αυτά με Go Ahead Eagles στις 19 Ιουλίου και Excelsior στις 27 του ίδιου μήνα. Την ίδια στιγμή, φαντάζει εξίσου πιθανόν ποδοσφαιριστές να ενσωματωθούν απευθείας στο εξωτερικό ανάλογα και με την πορεία των διαπραγματεύσεων σε διάφορα κεφάλαια με το αντίστοιχο του Κωστάκη Αρτυματά να είναι (ορθ)άνοιχτο.

Διαβάστε επίσης: Η τακτική στα φιλικά και το μοίρασμα χρόνου

Από εκεί και πέρα, η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή και δεν αποκλείεται να προκύψουν αποχωρήσεις ώστε και να ελευθερωθούν κονδύλια από τον προγραμματισμό, αλλά και θέσεις καταλόγου άλφα. Ονοματολογία δεν μπορεί να ισχύσει τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο βάση των κινήσεων του Τιμούρ Κετσπάγια στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, ο Παύλος Κορέα κερδίζει έδαφος για το δεξί άκρο της άμυνας έναντι του Έρβιν Κοφί, ο οποίος είχε δηλώσει ανοιχτός ως προς το να ψάξει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X