ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
21 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ανόρθωση: Μετά τον Χρυσοστόμου… ο αρχηγός

Οι ανανεώσεις ξεκίνησαν στην Ανόρθωση και το μέγα κεφάλαιο Αρτυματά ενδέχεται να κλείσει

24sports team

info@24sports.com.cy

Η περίπτωση Χρυσοστόμου και η ανανέωση του συμβολαίου του (δες ΕΔΩ) μόνο τυχαία δεν είναι, ούτε και μεμονωμένη.

Αντιθέτως, η πολιτική των ανανεώσεων με ποδοσφαιριστές που θα βασιστεί η Ανόρθωση στις «πλάτες» της για τα επόμενα χρόνια έχει ήδη ξεκινήσει και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται πως θα προκύψει θετική εξέλιξη και με την περίπτωση του Κωστάκη Αρτυματά.

Οι επαφές το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στα δύο μέρη ήταν εντατικές και παρά το γεγονός πως σε κάποια φάση βγήκε προς τα έξω ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί, με τις επαφές να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Από πλευράς Ανόρθωσης προσέφεραν στον Αρτυματά συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές το οποίο θα «δέσει» τον αρχηγό της ομάδας για αρκετά χρόνια. Με τη σειρά του ο Κύπριος διεθνής αμυντικός μέσος φαίνεται να μένει ικανοποιημένος απ’ την προσφορά που έχει στα χέρια του και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει να την κάνει αποδεκτή. 

Συνεπώς, ο στόχος της διοίκησης Χαμπουλλά, αλλά και του Τιμούρ Κετσπάγια να διατηρήσουν τον αρχηγό της Ανόρθωσης και τα επόμενα χρόνια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα έχει αίσια κατάληξη, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση