ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η νέα σεζόν και ο μονοψήφιος αριθμός μεταγραφών

Οι αποχωρήσεις από το κυανόλευκο ρόστερ ίσως ξεπεράσουν τις δέκα

Κυριάκος Τοφή

Η ποιότητα αναμένεται να υπερισχύσει της ποσότητας κατά την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς κατά την παρουσίασή του, ο Γεωργιανός τεχνικός ανέφερε ότι εκτιμά ότι οι προσθήκες δεν θα ξεπεράσουν τις δέκα. Η άποψη δίνει τροφή για σκέψη δεδομένου ότι η πόρτα της εξόδου άνοιξε προ πολλού, μη επιτρέποντας στην Ανόρθωση να πραγματοποιήσει ένα αξιοπρεπές φινάλε στη σεζόν, δεχόμενη δύο ήττες από Αλκή Ορόκλινη και Δόξα Κατοκοπιάς.

Παρελθόν αποτελούν ήδη οι Ντουγκλάο, Νόσα Ιγκιεμπόρ, Φράνσις Ουζόχο, Βίνσεντ Μπεσάτ, Ρικάρντο Λαβόρδε, Ντάνιελ Πράνιτς, Νικόλα Στεφανέλι και Άντραζ Στρούνα, ενώ τουλάχιστον αβέβαιο είναι το μέλλον των Νταβίντ Στέμερ και Όλιβερ Μπουφ. Προφανώς ο αριθμός αυτός είναι διψήφιος και ενώ υπάρχουν κι άλλες αβέβαια περιπτώσεις όπως αυτή του Γιώργου Οικονομίδη, ανεβάζοντας κατά πολύ τις απώλειες, οι οποίες προφανώς χρίζουν αναπλήρωσης.

Διαβάστε επίσης: Το νέο χαστούκι και η ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας

Ακόμα και η επιστροφή δανεικών ποδοσφαιριστών όπως ο Κώστας Πηλέας, ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, ο Παύλος Κορρέα και ο Χρίστος Χατζηπασχάλης, δεν θεωρείται ικανή να καλύψει τα κενά μιας και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα κρίνει το μέλλον τους και το κατά πόσο αξίζουν μιαν ευκαιρία ως ρεζέρβες. Την ίδια στιγμή, Γκιόργκι Λόρια, Μπράνκο Βργκοτς, Τορνίκε Οκριασβίλι, Θοδωρής Βασιλακάκης και Γιώργος Γκαλίτσιος βρίσκονται πολύ κοντά στην ένταξή τους στο κυανόλευκο ρόστερ και άπαντες θεωρούνται μονάδες οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν φανέλα βασικού.

Ακόμα βέβαια και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, θα προέρχονται από μιαν περίοδο με χαμηλές πτήσεις καθώς μάταια μπορεί κάποιος να αναζητήσει διασωθέντες από τη φετινή εφιαλτική χρονιά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X