ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έρχονται... καλά νέα!

Εντείνονται οι προσπάθειες για ενίσχυση σε τουλάχιστον δύο θέσεις

Χάρης Χαρίτωνος

Με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων να πλησιάζει επικίνδυνα, εντείνονται οι προσπάθειες των ιθυνόντων της Ανόρθωσης για ποιοτική ενίσχυση σε δύο (τουλάχιστον) θέσεις.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως η ομάδα της Αμμοχώστου ψάχνει έναν μέσο με περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα, έναν τερματοφύλακα κάτω των 23 ετών και έναν επιθετικό πολύ μεγάλης κλάσης, ενόψει της νέας σεζόν. Οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι συνεχείς και δεν αποκλείεται να προκύψουν καλά νέα, πολύ σύντομα.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι οι δύο εκ των τριών ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν να αφιχθούν στο νησί μας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22 Αυγούστου, ούτως ώστε αυτοί να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις και στον τρόπο παιχνιδιού.

Δεδομένο είναι πως ο Κετσπάγια θα πάει σε λύσεις που ξέρει και που εμπιστεύεται, ούτως ώστε να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το όποιο ρίσκο. Σε μια μεταγραφική περίοδο, τα πάντα είναι ρευστά και τα πάντα αλλάζουν λεπτό με λεπτό, αλλά η πρόθεση είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές και να βγει πιο ενισχυμένη η Ανόρθωση, όσο δύσκολο και αν μοιάζει αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X