ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Αρχή με «κοσκίνισμα» στις 24 Ιουνίου

Σε ένα μήνα οριοθετήθηκε η ανεπίσημη έναρξη της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες Τιμούρ Κετσπάγια

Κυριάκος Τοφή

Στις 2 Ιουλίου έχει τοποθετηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης στις προπονήσεις, καθώς η απουσία ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, αφαιρεί αν μη τι άλλο την πίεση από τον Τιμούρ Κετσπάγια ώστε να χτίσει μιαν ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Γεωργιανός τεχνικός θα βρεθεί τουλάχιστον μιαν εβδομάδα νωρίτερα στο «Αντώνης Καρράς» καθώς επιθυμεί να ξεκινήσει το κοσκίνημα του κυανόλευκου ρόστερ πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η διαδικασία αυτή η οποία θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου, θα περιλαμβάνει τη μελέτη και τη δοκιμή νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως επίσης και αυτών οι οποίοι θα επιστρέψουν από δανεισμό σε ομάδες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Κώστας Πηλέας, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Χρίστος Χατζηπασχάλης και Παύλος Κορρέα είναι ορισμένες περιπτώσεις οι οποίες μάζεψαν εμπειρίες σε Ερμή Αραδίππου, Δόξα Κατοκοπιάς και Άρη Λεμεσού, ευελπιστώντας ότι αυτές θα τους φανούν χρήσιμες στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Η έγνοια για Λόρια και η άγνοια για Ουζόχο

Σε αυτούς δύναται να προστεθούν και ταλαντούχες μονάδες όπως οι Μιχάλης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης, Χρυσόστομος Φιλίππου, Νικόλας Παναγιώτου και Παναγιώτης Κωνσταντίνου, οι οποίοι πήραν ευκαιρίες από τον Γιούργκεν Στρέπελ στο φινάλε της φετινής σεζόν. Η κίνηση αυτή αποτελεί άλλη μιαν ένδειξη για τη νέα τάξη πραγμάτων την οποίαν δημιουργεί ο δουλευταράς Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έχει σηκώσει μανίκια εδώ και ένα μήνα.

Ιδιαίτερα αν συγκρίνει κανείς την κατάσταση στην περσινή προετοιμασία με το «μένω-φεύγω» του Ρόνι Λέβι, τότε τουλάχιστον οι πρώτες εντυπώσεις, έχουν κερδηθεί από τον Γεωργιανό τεχνικό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X