ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Αναζητώντας την Ιθάκη μακριά από την Ελλάδα

Μετά την Ελλάδα και το Βέλγιο, ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα παίξει μπάλα και στην Κύπρο

Κυριάκος Τοφή

Νέος ξενιτεμός θα καταγράφει στην καριέρα του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους τη διετία 2010-2011, μοιράζοντας τη σεζόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό Πειραιώς και Πανιώνιο. Ο 32χρονος πλέον αμυντικός ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κεφάλαιο και να επιστρέψει στη… Μεσόγειο καθώς αποτελεί τον εκλεκτό του Τιμούρ Κετσπάγια για το δεξί άκρο, μετά και την άρνηση του Άντραζ Στρούνα να ανανεώσει με συγκεκριμένους όρους συνεργασίας.

Οι δύο τελευταίες σεζόν δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικές για τον Γιώργο Γκαλίτσιο καθώς η μετακίνησή του από την Λοκερέν στην Μουσκρόν, δεν συνοδεύτηκε από αύξηση ή έστω σταθεροποίηση των αγωνιστικών του λεπτών σε υψηλό επίπεδο. Αυτό λογίζεται ως ένα αρνητικό στην περίπτωσή του, ωστόσο από την άλλη πλευρά, η έλλειψη δράσης ήταν και αυτό το οποίο τον ώθησε να αφήσει το Βέλγιο μετά από οκτώ χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Η νέα σεζόν και ο μονοψήφιος αριθμών μεταγραφών

Έχοντας τη δυνατότητα να δώσει βοήθειες και στο κέντρο της άμυνας, ο Λαρισσαίος είναι ένας τύπος ποδοσφαιριστή ο οποίος αρέσει στον Τιμούρ Κετσπάγια, όντας σε θέση να προσφέρει ποικιλοτρόπως. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα αποτελέσει κάτοικο Λάρνακος την επόμενη διετία εκτός απροόπτου, έχοντας συνεργαστεί ξανά με τον Τιμούρ Κετσπάγια για σύντομο χρονικό διάστημα, όταν συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στο παλμαρέ του υπάρχει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Ελλάδος, δύο κύπελλα Βελγίου, αγωνιζόμενος σε τουλάχιστον άλλους δύο τελικούς, γεγονός το οποίο τον ανάγει σε ποδοσφαιριστή ο οποίος γνωρίζει από πρωταγωνιστικές τάσεις.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X