ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Αυτά που μένουν να γίνουν

Εν μέσω σκληρής δουλειάς στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Βουλγαρία, η Ανόρθωση «φουλάρει» για να κλείσει άλλες δύο τουλάχιστον μεταγραφικές εκκρεμότητες.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει στείλει συγκεκριμένες προτάσεις σε μέσο με περισσότερο οργανωτικές ικανότητες, αλλά και σε ακραίο επιθετικό εγνωσμένης αξίας. Πιο κοντά στο να ολοκληρωθεί είναι η μεταγραφή του μέσου. Οι διοικούντες, αλλά και ο Ρόνι Λέβι, αισιοδοξούν πως αυτή η εκκρεμότητα θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος Σαββατοκυρίακου, για να ενσωματωθεί ο νεαποκτηθέντας στην Βουλγαρία και να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε άμεσα με αυτές τις δύο υποθέσεις, καθώς ο Ρόνι Λέβι θα ήθελε να δουλέψει με την ολότητα του ρόστερ του επί βουλγαρικού εδάφους για περισσότερη ομοιογένεια, αλλά και συνοχή ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που πλησιάζουν.

Το θέμα με τον Βόσνιο αμυντικό Γιόσιπ Κβέσιτς είναι ακόμα στον «αέρα». Υπάρχει πρόθεση να αποδεσμευθεί, όμως συμμετέχει ακόμα κανονικά στις προπονήσεις στην Βουλγαρία. Ο Κβέσιτς διατηρεί συμβόλαιο με την Ανόρθωση και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να αποχωρήσσει με το μικρότερο δυνατό κόστος. Εάν τελικά αποχωρήσει ο Βόσνιος, τότε «ανοίγει» μια θέση στο ρόστερ. Δεν είναι ξεκάθαρο, όμως, που θα ενισχυθεί ακόμα η ομάδα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στην Βουλγαρία, ενώ σήμερα υπάρχει και φιλικό με την πρωταθλήτρια Τουρκμενιστάν Αλτίν Ασίρ. Άλλη μια ευκαιρία για τον Ρόνι Λέβι για να δει την ομάδα του εν δράσει και να κάνει δοκιμές  σε πρόσωπα και σχήματα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση