ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερωτηματικών συνέχεια

Παρά το γεγονός ότι ο Γιόσιπ Κβέσιτς συμμετέχει από την αρχή της προετοιμασίας στις προπονήσεις της Ανόρθωσης, η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του δεν έχει πραγματοποιηθεί. Μάλιστα ο Βόσνιος ακραίος αμυντικός αποτέλεσε βασική επιλογή του Ρόνι Λέβι στα δύο φιλικά που έγιναν επί κυπριακού εδάφους με Ολυμπιακό και Αλκή, μοιράζοντας μάλιστα μια ασσίστ στο πρώτο. Η παρουσία του δε στην παρουσίαση του ρόστερ, έκανε τους πάντες να μιλούν για τυπική διαδικασία μιας και ουσιαστικά το μόνο που δεν είχε γίνει, ήταν η τυπική και κλασσική φωτογράφησή του με τη φανέλα της ομάδας.

Παρόλ' αυτά η συμμετοχή του Ντάνιελ Πράνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας, στο φιλικό προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ, ήρθε να θολώσει για τα καλά τα νερά και να δημιουργήσει ξανά ερωτηματικά για την περίπτωση του Βόσνιου. Μάλιστα η... σύγχηση ήρθε εις διπλούν μιας και ο νεαποκτηθέντας Κροάτης αγωνίστηκε στην καριέρα του ως επί το πλείστον ως μέσος και έτσι η ανακοίνωση της απόκτησής του, παρέπεμψε στο οκτάρι το οποίο επιζητεί ο Ρόνι Λέβι.

Το πρώτο όμως δείγμα γραφής του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ήταν στα άκρα της άμυνας και μάλιστα σε έναν αγώνα με υψηλές απαιτήσεις και χωρίς ουσιαστικά να έχει προλάβει να γνωρίσει τους συμποδοσφαιριστές του. Τη δεδομενη στιγμή το σκηνικό φαντάζει πιο θολό από ποτέ με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι στο πενήντα-πενήντα για το κατά πόσο ο Κβέσιτς θα αποτελέι μέλος της νέας Ανόρθωσης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση