ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έχει υλικό να δουλέψει

Εκτός Κύπρου μεταφέρεται το σκηνικό στην προετοιμασία της Ανόρθωσης, με το δεύτερο στάδιο να ξεκινά με φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και να συνεχίζεται στη Βουλγαρία.

Ο Ρόνι Λέβι έχει μαζί του 24 παίκτες για να δουλέψει στο Μπάνσκο, αριθμός ικανοποιητικός αφού θυμίζουμε το ρόστερ που δηλώνεις στην ΚΟΠ αποτελείται από 25. Βέβαια σε αυτήν συμμετέχουν αρκετοί νεαροί.

Με μια πιο αναλυτική ματιά, διαπιστώνει κανείς πως συμμετέχουν σε αυτήν 12 ξένοι/κοινοτικοί λίστας Α’ και ένας λίστας Β’ (Μακάροφ).

Δηλαδή, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο (ο Κβέσιτς είναι μια ιστορία που μπορεί να μην ανακοινώθηκε οριστικά αλλά όσο είναι στην ομάδα τον υπολογίζουμε) η λίστα των μη γηγενών είναι κατά 80% συμπληρωμένη αφού δικαιούσαι 15.

Είναι σε εξέλιξη επαφές για δυο από τρεις θέσεις που απέμειναν, μιλάμε για οκτάρι και ακραίο επιθετικό. Αν ευοδωθούν οι προσπάθειες, θα κλείσουν 14 θέσεις και θα μείνει μια που μένει να δούμε πως και πότε θα καλυφθεί.

Στο Κυπριακό υλικό, η ενίσχυση ήρθε με νεαρούς παίκτες αφού οι προσπάθειες για έμπειρους απέβησαν άκαρπες. Πηλέας, Αρτυματάς, Ματθαίου οι μεταγραφές, Κορρέα, Δημητρίου, Χατζηπασχάλης, Ιωάννου από την ακαδημία και Φύτος Κυριάκου, Οικονομίδης, Αριστοτέλους και Παπαδόπουλος που ήταν και πέρσι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αριέλ Αρούς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου

Αμυντικοί: Ιβάν Μπανταλόφσκι, Σεργκέι Μακαρόφ, Ντάγκλας Φερέιρα, Γκόρντον Σίλντενφελντ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιοσίπ Κβέσιτς, Παύλος Κορρέα, Κώστας Πηλέας

Μέσοι: Ζοάο Βίκτορ, Γιώργος Οικονομίδης, Χαράλαμπος Αριστοτέλους, Φύτος Κυριάκου, Αμπτουλλάχι Σιβού, Μιχάλης Ιωάννου, Χρήστος Χατζηπασχάλης

Επιθετικοί: Ρούμπεν Ράγιος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Αντρέ Άλβες, Καρλίτος, Ματθαίου, Παλάνγκα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση