ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παραμένει ερωτηματικό

Ενισχυτικό της άποψης ότι η Ανόρθωση διανύει μια ιδιαίτερη, όσο και απρόβλεπτη μεταγραφική περίοδος, είναι το γεγονός ότι παραμένει ένα ερωτηματικό, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται στο «Αντώνης Καρράς». Με τον Ιμπραχίμ Σισοκό να αποτελεί παρελθόν πριν καν δηλώσει παρών, ένα άλλο κεφάλαιο το οποίο παραμένει ανοικτό, είναι αυτό του Γιόσιπ Κβέσιτς.

Ο Βόσνιος αμυντικός ανακοινώθηκε δια... ραδιοφώνου από τον Ανδρέα Παντελή, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν τον έχουμε δει να ποζάρει με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας». Ο αριστεροπόδαρος ακραίος βρίσκεται στην Κύπρου και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ρόνι Λέβι, ωστόσο το μέλλον του φαντάζει αβέβαιο. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι οι ιατρικές του εξετάσεις δεν ικανοποίησαν πλήρως του ιθύνοντες των κυανολεύκων και έτσι υπάρχει προβληματισμός και σκεπτικισμός για το κατά πόσο θα αποτελέσει τον βασικό αριστερό ακραίο αμυντικό τη φετινή χρονιά.

Στην εν λόγω θέση η Ανόρθωση έκλεισε την περσινή περίοδο με λύσεις τους Γκιγιέρμε Σάντος και Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο κανείς ξε αυτών δεν συνεχίζει και φέτος. Ο Βραζιλιάνος βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ο εξάμηνος δανεισμός του νεαρού Ελλαδίτη, δεν ανανεώθηκε. Ενδεχομένως το φιλικό προετοιμασίας της Τετάρτης να αποτελεί κριτήριο για τον Κβέσιτς μιας και θα υπάρξει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή της ομάδας της Αμμοχώστου, να κρίνει και τη φυσική κατάσταση και την ανταπόκριση του ποδοσφαιριστή εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Με δεδομένο ότι υπάρχει πρόθεση για ολοκλήρωση ακόμα τριών μεταγραφών, ερωτηματικό αποτελεί και το κατά πόσο στον αριθμό αυτό, περιλαμβάνεται κάποιος άλλος αριστερός ακραίος αμυντικός ή όχι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση