ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βήματα προς τα πίσω

Έχοντας ήδη αρκετό έδαφος να καλύψει προκειμένου να αντικαταστήσει τις αποχωρήσεις και να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, η Ανόρθωση είδε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών να την αναγκάζουν σε… πισογύρισμα. Αν και η έναρξη της εβδομάδας περιείχε δύο ανακοινώσεις και ταυτόχρονα δύο ενσωματώσεις ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, φαίνεται ότι οι Ιβάν Μπανταλόφσκι και Αμπουμπακάρ Καμαρά, ήταν η εξαίρεση παρά ο κανόνας.

Κι αυτό διότι ο Ιμπραχίμ Σισοκό φάνηκε δις ασυνεπής στο ραντεβού με την πτήση που θα τον έφερνε στην Κύπρο, ενώ ο Γιόσιπ Κβέσιτς δεν κατάφερε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Είναι από τις περιπτώσεις που αποδεικνύεται ότι εάν ένας ποδοσφαιριστής δεν φωτογραφηθεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελεσίδικο.

Σαν μην έφταναν όλα αυτά, απρόθυμος παρουσιάζεται και ο Αμπντουλάχι Σιβού ο οποίος επίσης αρνείται να επιστρέψει στο νησί και να συμμετέχει στις προπονήσεις. Η περίπτωση του Νιγηριανού βεβαίως είναι διαφορετική μιας και διατηρεί συμβόλαιο με την Ανόρθωση, όντας μάλιστα και ένα σεβαστό περιουσιακό στοιχείο που έχει φτιάξει καλό όνομα, ποδοσφαιρικά ομιλούντες.

Έτσι το ήδη αποψιλωμένο ρόστερ δεν θυμίζει σε τίποτα ένα ρόστερ με στοιχειώδεις αναφορές και ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση που θα είναι ανοικτή στον κόσμο. Εκεί όπου οι φίλοι της ομάδας αναμένουν να δουν νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά τη δεδομένη στιγμή υπό τις οδηγίες του Ρόνι Λέβι βρίσκονται μόλις δύο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X