ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζιάμπος: «Με το μαχαίρι στα δόντια...» (ηχητικό)

Τι είπε για τα σενάρια παραμονής

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου ο οποίος μίλησε για τον «τελικό» που θα δοθεί το Σάββατο με την ΕΝΠ για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Κερδίσαμε την Ανόρθωση. Έμεινε ένα ενενηντάλεπτο απέναντι στην ΕΝΠ. Στα πόδια μας είναι η παραμονή. Έμεινε μια μάχη 90 λεπτά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παραμείνουμε. Ότι χτίσαμε μέσα στην σεζόν πρέπει να το διεκδικήσουμε στο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική. Το μυαλό μας μόνο η νίκη επί της ΕΝΠ. Αυτό θα κυνηγήσουμε το Σάββατο. Θα μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε επιστροφές. Θεωρείται δύσκολη θα είναι η επάνοδος του Ανδρέα Σταύρου. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Κώστα Σακκά».

Για τον κόσμο: «Έχουν υποχρέωση όλοι να σταθούν δίπλα μας στο τέλος της σεζόν. Έχουμε τα φόντα να παραμείνουμε. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε το σενάριο της ισοπαλίας».

Για τα σενάρια της παραμονής: «Του το είχα πει από τότε ότι θα φτάναμε στο τέλος του Κωνσταντίνου Φάνου μαζί να διεκδικούμε την παραμονή. Δεν περιμένουμε κάποιο δώρο από τον οποιονδήποτε».

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X