ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζιάμπος: «Αναρωτιέμαι που είναι ο κόσμος» (ηχητικό)

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της «Αθάνατης»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονισήφορο Σταύρου μίλησε ο Χρίστος Τζιάμπος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής αναφέρθηκε στην χθεσινή μεγάλη νίκη της όμαδας απέναντι στην ΕΝΠ και το πως βλέπουν την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή πορεία: «Το υποσχεθήκαμε και το κάνουμε. Μόνο περηφάνια νιώθουμε για αυτούς τους ποδοσφαιριστές και τους βγάζουμε το καπέλο. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πετύχουμε το θαύμα. Αναρωτιέμαι που είναι ο κόσμος. Εκεί που όλοι μας θεωρούσαν ξεγραμμένους, θα πετύχουμε κάτι εξωπραγματικό για τα κυπριακά δεδομένα. Ξέραμε ότι ήρθαν παίχτες με ποιότητα. Διαψεύσαμε τα γκάλοπ που μας είχαν ως 1ο φαβορί για διαβάθμιση και συνεχίζουμε ώστε να τους διαψεύσουμε και σε δεύτερο στάδιο».

Για το χθεσινό αποτέλεσμα: «Πήραμε μία δόση οξυγόνου και πάμε σε έναν ακόμη τελικό όπου με νίκη κάνουμε σημαντικό βήμα για την παραμονή. Χθες αξιοποιήσαμε την έδρα μας, το θέλαμε περισσότερο, είχαμε καθολική υπεροχή και δικαιούμασταν την νίκη. Διαχειριστήκαμε σωστά τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την κόκκινη που δέχτηκε η ΕΝΠ και εκμεταλλευτήκαμε και την κούραση της»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Δεν προκύπτει κάποιο νέο. Οριακά προλαβαίνει ο Σταύρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X