ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοδώρου: «Η Πάφος είναι το φτωχό παραπαίδι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος του Ακρίτα

Ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακας, Βασίλης Θεοδώρου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

 Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ εμείς δεν λάβαμε. Αυτές οι πληροφορίες για αλλαγή του ταρτάν στο «Στέλιος Κυριακίδης» μας προβληματίζουν. Πρέπει να μελετηθεί ξανά αυτή η απόφαση. Πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Είναι πρόβλημα που επηρεάζει μια ολόκληρη επαρχία. Δύο ομάδες δεν έχουν που να αγωνιστούν. Θεωρώ ότι το δημοτικό στάδιο της Πέγειας έχει θέματα φωτισμού και της Γεροσκήπου δεν πήρε έγκριση. Λεμεσό δεν υπάρχει γήπεδο. Μένει το Μακάριο. Η αλλαγή του ταρτάν έπρεπε να ξεκινήσει τον Μάιο. Πρέπει να βρούμε όλοι μαζί τη λύση. Αυτό το θέμα θα μας πάρει ολόκληρη τη χρονιά. Είναι κρίμα να πηγαίνουμε να παίζουμε σε άλλη επαρχία και να μην μπορούμε να φέρνουμε τους οπαδούς που θα φέρναμε στην Πάφο. Η Πάφος είναι το φτωχό παραπαίδι όχι ο φτωχός συγγενής».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός προχωρά περίφημα. Έχουμε ανανεώσει με 9 παίκτες του περσινού κορμού. Έχουμε κλείσει έξι μεταγραφές. Έχουμε άλλες τόσες στα μπλοκάκια μας. Αν και εφόσον ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν στην προετοιμασία. Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο στη στελέχωση της ομάδας. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Τις επόμενες 1-2 μέρες θα έχουμε ανακοινώσεις».

Για τον Νταβίντ Μπαντία: «Ο προπονητής ταξιδεύει και είναι καθ’ οδόν για την Κύπρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση