ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδούλου: «Έχουν ξεκινήσει διεργασίες για τη βιωσιμότητα του τμήματος φούτσαλ»

Η ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ, Κώστας Χριστοδούλου με ανάρτησή του ευχαρίστησε για την προσφορά του τον απερχόμενο συνεργάτη του Αντρέα Σταύρου από το τμήμα φούτσαλ και ενημέρωσε τον κόσμο ότι άρχισαν ήδη οι διαδικασίες για βιωσιμότητα του τμήματος από το ΔΣ.

Αναλυτικά:

«Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου, μετά την αποχώρηση του ΦΙΛΟΥ και συνεργάτη επι μια δεκαετία ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥ από το τμήμα φούτσαλ μας, να ευχαριστήσω τόσο προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του ΔΣ του σωματείου μας τον Αντρέα για την μεγάλη πολύχρονη προσφορά του, όχι μόνο στο τμήμα φουτσαλ αλλά και σε όλο στο οικοδόμημα της ΑΕΛ.

Με αμέτρητες ώρες , προσωπικό κόστος έχτισε ένα τμήμα από το μηδέν και το έφτασε σε ψηλά επίπεδα , διεκδίκησε και κατέκτησε τίτλους για το σωματείο μας.

Η προσφορά μεγάλη, τόσο και η απώλεια από τα διοικητικά της ΑΕΛ , ο κύκλος όμως του κάθε παράγοντα κάποτε κλείνει.

Λάβαμε ως σωματείο μιαν ειλικρινέστατη , καθαρή και τίμια επιστολή. Παρότι γνώριζα απο καιρό την πρόθεση αποχώρησης, τα γραπτά μένουν και ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει και να ξέρει . Αυτό που κρατάμε ως πιο σημαντικό είναι το “παραδίδουμε πίσω προς το σωματείο το τμήμα φούτσαλ καθαρό χωρίς οφειλές και υποχρεώσεις”...

Φίλε Αντρέα τίποτε άλλο από εδώ , άλλωστε ξέρω ότι είσαι κοντά στην ΑΕΛ και θα συνεχίσεις να προσφέρεις , θα τα λέμε από κοντά όπως τόσα χρόνια .

Υ.Γ. : Όσον αφορά το τμήμα φούτσαλ, να ενημερώσω τον κόσμο ότι έχουν ήδη ξεκινήσει διεργασίες για τη βιωσιμότητα του, από το ΔΣ του σωματείου»

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Loading…Missions

ΑΕΛ: Loading…Missions

Οι δύσκολες αποστολές τώρα αρχίζουν, τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια…
Τάσος Χρυσοστόμου
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Crash-test

ΑΕΛ: Crash-test

Είπε τι είπε… τώρα θα δείξει αν ήξερε τι έλεγε
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Για το δώρο γενεθλίων

ΑΕΛ: Για το δώρο γενεθλίων

Η ομάδα της Λεμεσού συμπλήρωσε χθες 89 χρόνια ζωής και θα ήταν ότι καλύτερο να συνδυαστεί με νίκη η σημερινή αναμέτρηση ...
 |  ΑΕΛ
X